Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (2.82 secunde)
De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
Romania ar putea fi afectata daca adoptarea bugetului UE 2007-2013 ar fi mult intarziata, pentru ca s-ar crea astfel un "mediu politic negativ pentru aderare" si pentru ca bugetele comunitare anterioare ar fi extrapolate, a declarat ieri secretarul de stat in MIE, Leonard Orban.
Incepand din acest an, o data cu aderarea la UE, Romania va beneficia, in perioada 2007-2013, de fonduri comunitare in valoare de peste 30 de miliarde de euro.
Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene are astazi pe ordinea de zi aprobarea Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), instrumentul prin care România poate accesa fonduri europene de circa opt miliarde de euro, pâna în 2013. „Programul este pe ordinea de zi pentru întrunirea de azi a Comitetului, iar masurile vor fi lansate în luna martie“, a declarat Gheorghe Albu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Comisia Europeana (CE) a aprobat Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), prin care Romania poate accesa fonduri europene de circa opt miliarde de euro, pana in 2013, a declarat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit in crestere estimarile privind salariul mediu net pentru intervalul 2008-2013, acesta urmand sa urce de la 1.181 lei pe angajat la inceputul intervalului la 1.819 lei pe angajat, la finele perioadei analizate.
Zeci de reprezentanti ai autoritatilor locale, ai serviciilor deconcentrate si ai unor ONG-uri s-au aratat ieri interesati de accesarea fondurilor europene prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a gazduit ieri un seminar de informare privind Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.
Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de 376 milioane euro, pana in anul 2013, pentru sustinerea si facilitarea absorbtiei fondurilor europene acordate dezvoltarii mediului rural, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Cum vor arata autostrazile in 2013:
Masina 4x4 care ar putea inlocui ARO in productia romaneasca Transportorul amfibiu IVECO Super AV 8x8, vehicul propus pentru inzestrarea armatei romane sau masina 4x4 Jeep J8 ce ar putea fi asamblat in Romania, inlocuind cu succes regretatul ARO, sunt doar cateva exponate pe care compania Digital Bit le va prezenta publicului roman la Expozitia Internationala de Tehnica Militara - EXPOMIL 2013 organizata in Bucuresti.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Bugetul pe anul 2013, la a doua si ultima rectificare", pe care o puteti citi in continuare.
Vivre, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, va atinge pana la sfarsitul lui 2013 o cifra de afaceri consolidata de 7 milioane euro.
Lucrarile de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat se incheie cu 3 luni mai devreme. Proiectul de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat a fost co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.
profit in scadere la Nuclearelectrica, castig in crestere la Electrica Producatorul de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN) a incheiat anul trecut cu un profit net de 137 milioane de lei, de trei ori mai mic decat cel din 2013, anul listarii la bursa.
FOTE - Brasov 2013 - olimpiada sporturilor de iarna Cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din Romania se va desfasura in Municipiul Brasov si in alte doua orase din judetul Brasov, Rasnov si Predeal, intre 17 si 22 februarie 2013.
Toshiba Europe GmbH a anuntat in cadrul IFA 2013 noua tableta Encore - optimizata integral pentru Windows 8.1, cu optiuni si aplicatii incorporate destinate atat productivitatii, cat si divertismentului. Tableta Encore este optimizata pentru utilizarea in modul portret si este usor de manevrat cu o singura mana.
google-analytics.com