Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (2.63 secunde)
Avem acum operatii de chirurgie regenerativa cu tesut adipos, de asemenea cu tesut adipos si celule stem, dar si lipoaspiratie (eliminarea de tesut adipos prin microincizii), corectia urechilor, a nasului, transplant de par.
Jill Biden a petrecut mai bine de opt ore in sala de operatie, timp in care medicii i-au indepartat trei leziuni canceroase.
Un tanar de 28 de ani a murit pe masa de operatie dupa ce suferise o banala fractura. Desi toate analizele au fost facute, nu a reiesit faptul ca aceasta ar fi suferit de vreo boala care sa ii interzica administrarea anestezicului.
Adriana Bahmuteanu si George Restivan au facut o operatie la pleoape pentru ca vederea le juca feste. Cei doi sustin ca vad mai bine ca inainte.
Am informat cu regularitate cititorii revistei Magazin asupra etapelor acestei desecretizari, ca si asupra comentariilor pe marginea informatiilor date la iveala cu fiecare ocazie. Iata ca pe 20 iunie 2013, jurnalistul Dr. ... Prin aceasta operatie, desecretizarea tuturor documentelor britanice OZN se considera incheiata.
Prima operatie de implant cohlear Nucleus bilateral a fost realizata unui copil de numai 11 luni de catre o echipa de medici romani, vineri, 5 iulie 2013, la Spitalul "M.S.
"Congresul si-a atins obiectivul de a aduce specialisti din toata lumea, si nu numai din tarile cu excelenta medicala si cu bugete mari pentru sanatate si pentru cercetare, ci si din tarile mai putin favorizate, dar care uneori au un cuvant de spus, au opinii sau vin sa invete si sa isi prezinte si ei propria experienta", a declarat prof.
Sustin introducerea unei TVA diferentiata pentru produsele agricole de la 1 ianuarie 2013 Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Ministerul Agriculturii, ca sustine aplicarea unei TVA diferentiata pentru produsele agricole, de la 1 ianuarie 2013.
Supercupa Romaniei 2013 se va disputa pe 10 iulie, pe Arena Nationala Supercupa Romaniei, editia 2013, se va disputa la 10 iulie pe Arena Nationala din Bucuresti, conform unei deciziei luate miercuri de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.
A existat grupul "Majestic -12" (AUTOR: ... FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
Victor Ponta anunta ca Parlamentul va incepe dezbaterea bugetului pe 2013 pe 14 ianuarie Parlamentul va incepe dezbaterile referitoare la proiectul bugetului pe anul viitor, pe 14 ianuarie 2013, a declarat sambata premierul Victor Ponta, mentionand ca a ajuns deja la o intelegere in acest sens cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului.
Sedinta de guvern pentru aprobarea unor masuri premergatoare adoptarii proiectului de buget pe 2013 Guvernul se intruneste marti intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba o serie de masuri premergatoare adoptarii bugetului de stat si al asigurarilor sociale pe anul in curs, a anuntat luni premierul Victor Ponta.
Anul 2013 va reprezenta o consolidare in acest sens", a precizat premierul, adaugand ca Romania se va imprumuta cu costuri cat mai mici.
Ion Cristoiu) Comentariul meu anterior, pus sub titlul Cind Comisia Europeana calomniaza presa romana, compara ironic, la un moment dat, transmisia in direct a Conferintei lui Mark Gray cu cea a purtatorului de cuvint al Inaltei Porti de pe vremuri;
Consecinta deciziei presedintelui, intarzierea adoptarii bugetului de stat pe 2013. ... Intarzie adoptarea bugetului de stat pe anul 2013.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Anul economic 2013", pe care o puteti citi in continuare. In 2013 Romania este fruntasa Europei la cresterea economiei.
3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%.Efectul concret al acestei cresteri s-a regasit si in viata romanilor, acolo unde a crescut numarul de locuri de munca cu circa 100.000.
google-analytics.com