Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (7.66 secunde)
Basescu, atac dur la Iliescu, Antonescu si Ponta Traian Basescu a iesit la rampa, dupa circa doua saptamani de tacere cu un atac dur la adresa lui Iliescu, Antonescu si Ponta.
Regimul Traian Basescu a fost certat cu democratia. ... In care, pana la suspendarea sau demiterea sau, de ce nu, demisia sa, presedintele Traian Basescu trebuie sa coabiteze cu USL, iar USL trebuie sa coabiteze cumva cu Traian Basescu.
Noi imagini cu Gigi Becali, dupa condamnare. ... Omul de afaceri, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost diagnosticat cu hernie de disc si poarta un guler cervical, pe care l-a purtat chiar si in timpul procesului.
Orele petrecute cu jocurile pe calculator ii ajuta pe medici sa capete mai multa dibacie in munca pe care o practica.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
A doua azi am intrat in operatie, si in timpul operatiei am facut o hemoragie extrem de puternica. ... La doua ore dupa ce am iesit din operatie, am facut hemoragie din nou, si am fost la un pas de a avea nevoie de transfuzie de sange.
Anamaria Prodan a anuntat recent ca-si va scoate implanturile cu silicon. ... Situatia acesteia, determinata de teama de cancer, nu este singulara, actrita Angelia Jolie suferind in urma cu doi ani o operatie de dubla mastectomie din acelasi motiv.
Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni. ... "Mana stanga si piciorul stang i-au amortit", a spus Corina Dragotescu, care se afla langa Catalin Striblea la sectia de terapie intensiva chiar inainte de operatie.
Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. ... Celulele normale nu pot supravietui in apropierea zonelor cu acumulari de reziduri acide. ... Atata timp cat mediul ramane acid, cancerul va reapare dupa o operatie de extirpare a celulelor canceroase.
Practic, celulele adipoase nu se mai dispun intr-un strat uniform, ci formeaza aglomerari cu vascularizatie proprie, fiind de cele mai multe ori separate de tesuturile vecine printr-o foita subtire numita capsula.
Magda Marincovici) Totul a inceput in urma cu 6 saptamani, in Oklahoma City, povesteste canalul american Fox 43, relateaza Franceinfotv. ... A profitat de ocazie pentru a le impartasi medicilor problemele pe care Jim le avea cu sanatatea.
Mariustuca.ro / Tatuajele pot provoca iritatii, mancarimi, cruste, dar si hepatite virale, infectii cu staphylococcus aureus (Autoare:
Problema este ca jumatate dintre aceste interventii chirurgicale sunt pentru tumori maligne, diagnosticate la pacienti cu varste intre 18 si peste 80 de ani. Operatia lui Peter Unele sunt cu prognostic bun.
Tanarul a fost supus unei operatii foarte dificile, ce a durat mai mult de trei ore,dar a trecut cu bine peste interventie, iar starea lui este buna.
Steve Jobs a trait 7 ani dupa ce a fost depistat cu aceasta afectiune.
Cum a reusit sa arate spectaculos Ariana Omipi, o tanara din Noua Zeelanda, a reusit sa slabeasca aproape 60 de kilograme in doar 11 luni cu o dieta simpla.
Rugaciune inainte de o operatie Sufletul omului se deschide si se sensibilizeaza mai usor in vremea suferintei, fiind mult mai predispus la comunicarea cu Dumnezeu prin rugaciune.
Un pacient a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Judetean Timisoara. Cauza este necunoscuta. Un medic a incercat sa-l ajute, insa a suferit arsuri la randul sau.
In cazul in care, Doamne fereste!, este nevoie si de o operatie, atunci economiile familiei sunt puse la bataie, pentru ca nu cumva bolnavul sa fie lasat sa moara in spital.
Sa ajungi sa-ti fie frica sa te imbolnavesti inseamna ca traim intr-o lume cu adevarat josnica. Am vazut oameni care se pling ca nu pot merge la o operatie pentru ca nu au bani. ... Ca sa fiu tratata cu dispret?
google-analytics.com