Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (3.77 secunde)
Black Friday 2013: asteptari, magazine participante, articole utile A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal.
Google marcheaza solstitiul de iarna - inceputul iernii astronomice, in data de 21 decembrie -, prin schimbarea logoului cu un doodle special. Google are un logo special, cu literele transformate intr-o manusa incolacita la care doua maini croseteaza de zor.
Joi si vineri (16 si 17 mai 2013) fanii muzicii rock vor putea achizitiona bilete la concertul Megadeth din data de 22 mai 2013, mai ieftine cu 25%! Promotia speciala pentru fanii rock este valabila numai in zilele de 16 si 17 mai 2013!
Miss Bucuresti 2013: Cele mai frumoase fete din Capitala isi vor disputa coroana duminica Cele mai frumoase fete din Capitala au concurat pentru titlul de Miss Bucuresti 2013, iar toti romanii pot afla maine, 19 Mai, de la ora 20.00, exclusiv la TVH, finala concursului Miss Bucuresti 2013.
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd.
0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase. ... Sunt asteptati sa participe energeticieni, practicanti ai cristaloterapiei, maestri Reiki si geologi cu specializare in mineralogie.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Magda Marincovici) Congresul Asociatiei Mondiale de Psihiatrie (World Psychiatric Association, 10 - 13 aprilie 2013, Bucuresti - Palatul Parlamentului) este organizat, in premiera in tara noastra, pornind de la urmatoarea realitate:
Goethe", din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter.
Romania, pentru a doua oara gazda Congresului Mondial IASGO 2013 Prof. ... Irinel Popescu, presedintele Congresului IASGO 2013. Remarcabila este participarea la Congresul IASFO 2013 a prof.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: ... COD RUTIER 2013:
In urma cu doua luni si jumatatea Angelina Jolie a suferit o operatie de dubla mastectomie dupa ce medicii i-au spus ca are 87% sanse sa dezvolte cancer la sani. Angelina Jolie si-a indepartat sanii dupa care a trecut printr-o operatie menita sa-i reconstruiasca.
Dupa interventia chirurgicala facuta anul trecut la stomac, Teo Trandafir se pregateste pentru o noua operatie!
Activitatea profesionala se completeaza frecvent cu studii stiintifice si participari la congrese, workshop-uri si cursuri de specializare din Romania si strainatate. ... Daca radioterapia nu este necesara se poate efectua reconstructie mamara imediata, in acelasi timp operator cu mastectomia.
Cancerul prostatic este, de obicei, o tumora cu crestere lenta, deseori nedeterminand simptome pana la stadii avansate. Majoritatea barbatilor cu cancer de prostata mor din alte cauze - multi dintre ei nestiiind ca au aceasta afectiune.
In perioada amintita, locuia impreuna cu cei doi copii, nascuti in 1981 si 1983, intr-un apartament de bloc cu trei camere din Bucuresti. ... Incepand din 1991, a inceput sa aiba comunicari telepatice cu diverse entitati nepamantene, pe care le si vedea.
si asta pentru ca Antonie Iorgovan se afla pe patul de spital, pregatindu-se de o operatie foarte complicata, ocazie cu care si cotidianul "Replica" ii ureaza senatorului Iorgovan insanatosire grabnica.
Dupa iesirea din spital, presedintele a declarat ca nu i-a fost teama de operatie. ... Nu mi-a fost teama de operatie.
google-analytics.com