Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (2.70 secunde)
Noul anul scolar va incepe pe 16 septembrie, cu mici modificari in organizarea cursurilor Si se va incheia (tot) pe 21 iunie! ... CALENDAR SCOLAR 2013-2014:
Demonii aruncau oamenii in niste caverne si ii intepau cu sulite daca tipau. ... In timp ce se afla pe patul de spital asteptand medicii sa-l pregateasca pentru operatie, Howard s-a detasat de corpul sau, simtindu-se mai viu ca niciodata, fara nicio durere. ... Mary Neal se plimba cu caiacul.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Lucian Gheorghiu) In aprilie 2013 se repeta un scenariu care este foarte cunoscut scenei politice romanesti. ... Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Urmariti insa cu atentie urmatoarele fragmente dintr-un interviu...:
Punctele forte ale proiectului de buget pe 2013: ... Bugetul pe 2013 este unul realist. De subliniat, in primul rand, ca proiectul de buget pe 2013 este construit pe ideea respectarii unor promisiuni facute in opozitie si care au adus victoria USL in alegeri:
Open Road este un demers comercial cu scopul de a duce la un trafic cat mai mare pe site-urile de internet proprii. ... Rezultate Chestionar - Romania 2013 - Scurt Bilant • In anul care a trecut, cat de sigur vi s-a parut locul dumneavoastra de munca?
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in anul 2013, cu 6%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 46.8 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune si pentru testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
Nu ne-am fi imaginat ca, la trei zile dupa operatie, presedintele va fi intr-o situatie atat de buna. ... "Complicatiile pot aparea in prima saptamana de la operatie, normal.
Probabil, multi isi amintesc inca din scoala ca ochiul uman poate fi comparat in mod simplist cu dispozitivul aparatului foto, in care obiectivul - corneea cu cristalinul si filmul - retina, o structura extrem de complicata, care cu ajutorul fibrelor nervoase este conectata cu centrele creierului raspunzatoare de vedere.
Chiar povesteste ca unul dintre profesorii cu care lucra a spus la un moment dat, dupa o operatie ca daca ar fi sa i se intample ceva, singurul pe mana caruia s-ar da fara regrete ar fi doctorul Ioani.
Basescu a declarat insa ca a fost ultima oara cand va mai accepta un asemenea gest, recunoscand ca a consfintit la decapitarea unui ministru liberal extrem de capabil doar pentru a nu fi acuzat ca partizeaza cu o tabara sau alta din PNL.
Medicii de la Spitalul Clinic de Copii "Marie Curie", din Capitala, au efectuat de dimineata o operatie extrem de dificila pentru a trata pe Ariana de sinostoza radio-ulnara proximala. ... "Aceasta operatie a fost pregatita in detaliu timp de trei luni", spune coordonatorul echipei.
Nas si vagin regenerate in laborator La Bucuresti, cercetatorii de la IBPC "Nicolae Simionescu" lucreaza la refacerea cu celule stem a inimii afectate de infarct Regenerarea unui organ in laborator pornind de la celulele pacientului reprezinta un vis pentru orice medic, care devine realitate gratie progreselot imense ale medicinei regenerative.
"Am facut si eu o operatie estetica in viata mea. ... Traiam cu obsesia ca am slabit 35 de kg si ca ma priveste altcineva din oglinda. M=am speriat ingrozitor dupa operatie, nici acum nu mi-am revenit. ... Eu am trecut prin multe reacomodari cu propria fata.
O operatie pe care un chirurg italian, doctorul Sergio Canavero, spune ca poate sa o realizeze. ... Canavero, o asemenea operatie este posibila si ar putea fi realizata in urmatorii doi ani.
Avea 47 de ani si parea ca a incheiat "socotelile cu viata". ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat . ... Sa le spun tot ceea ce aveam de spus in legatura cu gestul lor minunat".
Gabriel, artistul care facea furori cu trupa Boombastic, la inceputul anilor 2000, trece prin clipe cumplite. La doar 28 de ani, sotia lui a fost diagnosticata cu doua tipuri de cancer.
google-analytics.com