Cautare

105 de rezultate pentru "omor" (3.47 secunde)
Probabil, detentie pentru tentativa de omor de bloc. Doamna o s-ajunga la inchisoare, unde, nu stiu sigur, s-ar putea sa beneficieze de conditii mai bune de viata.
Personal, consider acestea gesturi ca fiind unele care atenteaza la siguranta sanatatii publice si, deci, ar trebui sa fie poate vazute ca tentative de omor.
Procesul a fost mutat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii au cerut rejudecarea, iar fiul fostei senatoare Sorina Placinta a primit patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor si ultraj.
Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) la 8 ani si 9 luni inchisoare pentru tentativa de omor calificat, dupa ce in 2011 si-a injunghiat unul dintre nepoti, pe Ionut Anghel, in urma unei altercatii care a avut loc intr-un bar din orasul Draganesti-Olt.
- Daca maine nu achiti factura la internet, te omor. xxx Un tip vinde cainele. Cumparatorul intreaba: - Sanatos? - Sanatos! - Inteligent? - Inteligent!
Parchetul de pe langa Tibunalul Tulcea a dispus trimiterea in judecata a Elenei si a lui Apostol C., 40 de ani din Tulcea, sub acuzatiile de omor deosebit de grav si furt calificat.
Libertatea.ro informeaza: Un sofer roman de tir, arestat in Germania. Barbatul e banuit de crime in serie, dar si de violuri, in doua tari.
Potrivit Ziarul de Iasi, Vasile Simionica a fost eliberat din penitenciar in luna septembrie 2017, dupa ce a executat complet o pedeapsa de sapte ani de inchisoare pentru tentativa de omor.
In 1994, a existat o tentativa de omor inregistrata ca atare, pentru ca era sa treaca o masina peste mine.
Guriuc, prin acel omor, a devenit, pentru localnici, un soi de justitie absoluta care le-a readus linistea. In acel fel, oamenii si-au vazut dreptatea, pe care legile si institutiile tarii nu au fost capabile sa le-o redea.
O mama din Galati a fost arestata pentru tentativa de omor dupa ce si-a adus copilul in varsta de un an si doua luni in coma la spital.
Pana se va decide daca este cazul unei audieri care sa duca la punerea puscasului american sub acuzatia de omor, urmand sa fie judecat de o curte martiala, concluziile anchetei de 30 de zile spun destul de multe… Investigatia a cazut pe "umerii” unui singur politist, trimis in mod expres din Virginia la Bucuresti.
Protestatarii au tinut un minut de reculegere pentru femeile ucise. Doar in acest an s-au petrecut 109 cazuri de omor.
Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Aceasta deoarece oricat au apreciat pana acum amestecul alesului lor in chestiuni despre care pana nu de mult se spunea ca n-ar fi treaba unui presedinte, apasarea prea mult pe pedala puterii in numele unei zicale de felul „eu v-am facut, eu va omor!“ poate deveni ingrijoratoare chiar si pentru sustinatorii fara rezerve de pana acum ai domnului Traian Basescu.
Ne asteptam ca macar sistemul lor sa ne demonstreze ca se pot lua masurile care se impun intr-un caz clar de omor, fara a se tine cont de protectie de care beneficiaza autorul faptei.
(Desi nici dupa Alianta nu prea ma omor cu dragostea). Dar iata ca Ion Iliescu imi sare in ajutor. Intr-o emisiune televizata, dinsul afirma ca PSD este un partid de corupti si nesatui.
(Desi nici dupa Alianta nu prea ma omor cu dragostea). Dar iata ca Ion Iliescu imi sare in ajutor. Intr-o emisiune televizata, dinsul afirma ca PSD este un partid de corupti si nesatui.
Evenimentul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute la „Scoala Centrala“ din Bucuresti a starnit luari de pozitii, care de care mai aspre, fata de cauzele care au dus la tentativa de omor, in care un recidivist si-a mutilat fosta partenera.
google-analytics.com