Cautare

105 de rezultate pentru "omor" (2.58 secunde)
Ceea ce e cert insa este practica Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru alte infractiuni mai grave, cum ar fi aceea de tentativa de omor:
Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor. In urma audierilor, cei doi au fost pusi sub invinuire in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este cercetat pentru tenatativa de omor.
Din cercetarile efectuate au rezultat date si indicii cu privire la faptul ca autor al infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie este L.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Sunt ceva elemente care duc catre un omor. ... Din punctul meu de vedere, va spun foarte clar ca sunt imagini si indicii catre un omor.
Fostul procuror general al Romaniei sustinea ca hotaririle Curtii Supreme de Justitie prin care generalii Victor Athanasie Stanculescu si Mihai Chitac au fost condamnati, in 15 iulie 1999, la cate 15 ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav si la cate opt ani de detentie pentru tentativa la omor deosebit de grav sunt netemeinice si nelegale.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
La randul lor, procurorii nemteni au declansat deja investigatii cu privire la imprejurarile in care s-a produs incidentul, sub aspectul comiterii infractiunilor de tentativa de omor si, respectiv, omor, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
Eu vreau dialog cu Udrea si Boc - pare el sa spuna prin actiunea la adresa PDL. Calauzindu-se dupa un vechi proverb: "Eu te-am facut, eu te omor!"
Diferenta specifica in cazul domnului Gore consta in faptul ca inainte de a comite tentativa de omor si in timp ce era anchetat pentru 28 de acuzatii de viol, d-sa a fost de nenumarate ori invitatul de onoare al televiziunilor din Cluj.
Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. ... de specialitate pentru tentativa de omor si totodata trag la raspundere firma care l-a angajat pe portar.
Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, respectiv 21 de ani de inchisoare pentru omor, la care se adauga un spor de pedeapsa de un an, precum si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte.
Cei doi romani si femeia au fost pusi sub acuzare, vineri seara, la tribunalul din Meaux (Seine-et-Marne), pentru tentativa de omor calificat.
Un australian despre care se crede ca este in varsta de 28 de ani este acuzat de omor in legatura cu atacul din Noua Zeelanda. ... Comisarul de politie din Noua Zeelanda, Mike Bush, a declarat ca barbatul va fi prezentat, sambata, instantei sub acuzațiile de omor.
O directoare de institutie publica de invatamant care in mod evindent este vinovata pentru deficientele in organizarea unui eveniment public in scoala, deficiente care au oferit posibilitatea unui individ cu antecedente penale sa intre si sa comita o tentativa de omor, o astfel de directoare, intr-o tara cat de cat normala, ar fi fost concediata, fara drept de a mai conduce vreodata o scoala, poate si cu dreptul de a profesa anulat si in mod sigur ar fi suferit rigorile unei anchete penale.
Principiul "eu l-am facut, eu il omor" a cazut nu numai in desuetudine, ci este sanctionat prin legi extrem de clare si de dure. ... Nici nu este indreptatit sa actioneze dupa principiul "eu l-am facut, eu il omor".
Repet, nu bag mana in foc ca este varianta corecta si cred ca Doina Matei trebuie sa plateasca, macar pentru omor din imprudenta.
Pare a fi un sindrom international si asta dovedeste ca "eu te-am facut, eu te omor" are valente care strabat granitele si nu tin cont de nivelul de civilizatie.
Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti - Sectia Urmarire Penala si Serviciul Omoruri sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
google-analytics.com