Cautare

500 de rezultate pentru "oana turcu" (2.94 secunde)
Ieri seara, l-am revazut la televizor pe Liviu Turcu. ... Fara a comenta incercarile fostului agent DIE de a ne convinge cat de iubitor de tara este un fost spion care a fugit in SUA, nu putem sa nu sesizam ca dl Turcu apare la televizor in momente-cheie.
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. ... Realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" este prima romanca al carei nume a devenit brand international de produse cosmetice: "Linia Oana Turcu".
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Week-end-ul trecut, familia Brancu-Turcu s-a bucurat de ultimele zile de vacanta inainte de a da startul unui nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
"Am profitat de vremea de primavara si am plecat impreuna cu Oana si Teddy intr-o scurta escapada la munte. ... Oana a fost la spa, unde a facut tratamente speciale, Teddy si cu mine am inotat in bazin.
Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte!
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
Conducerea PNG-CD a dat ca sigura prezenta, saptamina viitoare, a lui Alex Stoenescu, iar in scurt timp spera sa reuseasca sa-l aduca si pe Liviu Turcu pentru a participa la o conferinta de presa si pentru a face citeva dezvaluiri.
Inainte de inceperea sedintei Consiliului Local, purtatorul de cuvint al Prefecturii, Emanuela Turcu, ne-a facut cunoscut faptul ca reprezentantul Guvernului in teritoriu validase HCL criticat de oamenii de afaceri.
Aceasta a fost declaratia directorului Agentiei de Mediu, Mihai Turcu, in legatura cu faptul ca administratia Mittal Steel va trebui sa inchida, pina la 1 ianuarie 2007, pe linga Uzina Cocso-Chimica nr.
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ. ... Deci, inclusiv Oana Mizil s-a exprimat, atunci, pentru inlaturarea sefului Senatului. O saptamana mai tarziu, Oana a uitat de mandatul primit de la Colegii din Birou, votand in CExN impotriva excluderii lui Mircea Geoana!
Pentru ca dragostea trece prin stomac, iar Oana Turcu stie asta foarte bine, prezentatoarea ii face mereu surprize dulci Agentului Vip, cum ar fi un desert delicios pe baza de GranCrema, inghetata de baut cu cafea espresso, in combinatii cu ingrediente afrodisiace.
google-analytics.com