Cautare

5641 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (5.30 secunde)
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
Participantii au asistat la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.
Provocarea Concurs Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix s-a incheiat miercuri 24 aprilie, dupa patru saptamani de antrenament intens, program nutritional echilibrat si consiliere concurentii sunt categoric mult mai usori ca la inceput.
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! - organizate de United Way Romania, in parteneriat cu Gymboland.
Apel catre fetele bisericesti sa-si indrepte atentia si catre un subiect care este considerat, de multi dintre ei, tabu. ... In cazul bolnavilor de SIDA, mai devreme sau mai tarziu, deznodamantul este moartea.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) Prof.dr. Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Andrada Parau) Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei. ... Au fost 6 ani in care romanii au fost alaturi de echipa Antena 3 in timpul unor evenimente memorabile.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Zambete pentru Bode Miller ' Cea mai frumoasa sotie de la Soci si-a facut aparitia pe marginea partiei "Jucatoare profesionista de volei.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Mihaela Geoana vorbeste de atacuri energetice asupra sotului sau ce au avut loc in campania electorala. Mihaela Geoana a declarat la Antena 3 sambata seara ca sotul sau, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult in timpul campaniei.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
In urma cu cateva zile, Catalin Maruta a anuntat ca pagina sa oficiala de Facebook a fost furata si ca nu el posteaza toate acele materiale care au aparut la el pe pagina.
Toate fondurile stranse in urma actiunii ei au mers catre Asociatia Copiii de Cristal din Brasov si Asociatia Trebuie! ... Acestia au mare nevoie de o camera senzoriala pentru tratamentul pacientilor pe care ii au in ingrijire.
google-analytics.com