Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.00 secunde)
Senatorul PSD Ion Iliescu a marturisit de curand ca avea "relatii mai apropiate" cu Mona Musca si l-a cunoscut si pe sotul acesteia, care era "mana dreapta a Elenei Ceausescu". "Il cunoscusem pe sotul sau, care era un foarte bun specialist.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017. DE MIRUNA PE 20 NOVEMBER 2017 A fost o saptamana plina in familia Ioani.
Madalina Manole are monument funerar pe care sunt trecute versurile unei poezii Sotul regretatei artiste s-a ocupat ca la mormantul Madalinei Manole sa fie ridicat un monument din marmura alba.
Cativa jurnalisti au avut placerea sa participe recent la o degustare de foie gras la restaurantul Morgan La Dud din Capitala.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase. Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
De multe ori m-am gandit cum este oare mai bine: sa te faci ca nu stii, sa mimezi ca sotul tau este usa de biserica sau pur si simplu sa pleci, sa inchizi usa in spatele tau?
Prima noutate este aceea ca Serban Huidu va fi inlocuit de colegul sau Codrut Keghes, cunoscut ca Dezbracatu. UPDATE Emisiunea Cronica Carcotasilor dureaza de 11 ani de zile. Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! ... O noapte, doua si apucati-va de treaba.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. ... Oana Mizil a nascut joi o fetita perfect sanatoasa.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
eleganta, romantism, culoare, moda si, mai presus, acel imperativ bucura-te de viata!
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu. La reunire nu au fost prezente, insa, o serie de vedete ale echipei valcene.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016.
Cantareata, acum in varsta de 67 de ani, a povestit anii de cosmar pe care i-a trait alaturi de sotul ei, scrie WoWbiz.ro.
Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica sotului.
Recent, Exotique, brand-ul de decoratiuni interioare aduse din toata lumea, a implinit 10 ani.
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
Limba romana ii joaca feste deputatei PSD Oana Niculescu Mizil. In declaratia de avere si in cea de interese ea a gresit scrierea cuvantului "prezenta".
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
google-analytics.com