Cautare

5641 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (7.05 secunde)
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane a prezentat recent, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov. Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu baietelul lor simpatic, Teddy, care a fost fascinat de priveliste.
Jurnalistul a scris pe pagina sa de Facebook ca Oana Stancu a devenit mamica. Mihai Gadea a felicitat-o pentru ca in ciuda tuturor problemelor de sanatate, ea este o invingatoare. ... Este minunea de fetita a Oanei Stancu! Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei...
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Vedeta de televiziune si barbatul cu care s-a maritat in urma cu sase luni au decis sa se desparta si fiecare sa isi vada de viata lui. Conform wowbiz.ro, Constantin Iosef, sotul lui Teo Trandafir, s-a mutat saptamana trecuta in apartamentul sau din zona Lacul Tei din Capitala.
Sotul este dependent de sotie, sotia este dependenta de sot; ... fiecare il reduce pe celalalt la un bun de consum. ... De aceea iubirea, care ar putea deschide portile paradisului, deschide portile iadului.
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. ... sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. ... - De ce crezi ca nu mai e difuzata muzica de calitate la radio si televiziuni decat putin?
Oana Roman a nascut astazi prin cezariana, preferand sa fie anesteziata local, pentru a putea sa o tina pe micuta Maria Isabela pentru prima oara in brate. Bebelusul are 2.340 kilograme si 45 de centimetri, scrie click.ro.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. In opinia primului-ministru, misiunea Oanei Marinescu este de a face din institutia purtatorului de cuvant una deschisa si transparenta.
Oana, sora Deliei Matache, s-a casatorit de curand, nasi fiindu-i sora si cumnatul ei. Oana nu s-a sfiit sa recunoasca inca de atunci ca este insarcinata, iar acum le-a dat fanilor si vesti despre starea ei.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Oana Zavoranu va candida din partea Partidului Romania Mare pentru un fotoliu in Parlamentul Romaniei. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa sustinuta miercuri de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Week-end-ul trecut, familia Brancu-Turcu s-a bucurat de ultimele zile de vacanta inainte de a da startul unui nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. In ultimele opt luni, micuta a stat la tatal sau, omul de afaceri Marcel Sarbu.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani.
Cine e de vina si care sunt motivele pentru care un partener alege sa treaca peste juramintele facute doar pentru o aventura de o noapte sau opteaza pentru o relatie paralela? ... Cand vine vorba de inselat, lumea se imparte in doua:
Oana Zavoranu este extrem de revoltata pe fostul ei sot Pepe, pe l-a desfiintat intr-o postare pe contul ei de Facebook. Desi l-a iubit extrem de mult, Oana Zavoranu este furioasa pe fostul ei sot. Actrita l-a numit rom si a marturisit ca isi va bate joc de el.
google-analytics.com