Cautare

61645 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud botosani" (4.59 secunde)
Un VAL DE CALDURA va lovi intreaga tara, de marti pana joi. Vezi avertismentul ANM • Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare in care avertizeaza ca un val de caldura va lovi intreaga tara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august).
Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B.
Inceputul primei luni de toamna vine cu o racire a vremii, temperaturile urmand sa tot scada. Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania. BOTOSANI:
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
"Cresterea economica de 1,7-1,8% inregistrata anul trecut este insuficienta pentru a putea spune ca Romania a scapat de problemele financiare si nu justifica lauda guvernului fata de populatie, pentru ca s-a realizat cu instrumente si politici economice incorecte, care, in mod paradoxal, au dus la scaderea nivelului de trai al populatiei", a declarat Cosea.
"Cresterea economica de 1,7-1,8% inregistrata anul trecut este insuficienta pentru a putea spune ca Romania a scapat de problemele financiare si nu justifica lauda guvernului fata de populatie, pentru ca s-a realizat cu instrumente si politici economice incorecte, care, in mod paradoxal, au dus la scaderea nivelului de trai al populatiei", a declarat Cosea.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric. Ieri, la Spitalul de Psihiatrie, in fata singurului medic din Galati care avea posibilitatea emiterii avizului, nervii actualilor si viitorilor dacali au cedat.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. Ion Barca, primarul din Turburea, se numara si el printre edilii care au castigat mandate noi la primariile din judetul Gorj.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. Magazinul din Targu Bujor, Jud. Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str.
google-analytics.com