Cautare

281 de rezultate pentru "note la titularizare bistritnasaud" (3.32 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric. Ieri, la Spitalul de Psihiatrie, in fata singurului medic din Galati care avea posibilitatea emiterii avizului, nervii actualilor si viitorilor dacali au cedat.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Textele lui Eminescu sunt tiparite integral, fara imixtiuni in scrisul sau, editia aducand completari la volumele anterioare.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol. ... The Ghost Note Symphonies, Vol. ... Rise Against va incepe turneul Mourning in Amerika pe 28 iulie, turneu care va debuta cu un concert memorabil la RBC Echo Beach, Toronto.
Record de promovabilitate la evaluarea nationala pentru Capitala. Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
253 si la anexa dupa punctul 59 s-a introdus un nou punct, punctul 60, din Legea nr. ... Modificarile au avut la baza si Decizia Curtii Constitutionale nr. ... 1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Fostul presedinte al filialei galatene a Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Igor Parvu, si-a prezentat ieri continutul dosarului de colaborare cu fosta Securitate ce tocmai i-a parvenit de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Fostul international roman Gheorghe Popescu a primit, marti, de la CNSAS, o adeverinta care atesta ca nu a colaborat cu fosta Securitate, au declarat dupa sedinta de marti a Colegiului CNSAS, surse din institutie.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Biroul Permanent National al PNL a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Ghise (foto), urmand ca la Delegatia permanenta din 2 septembrie sa fie dezbatuta recomandarea conducerii partidului de excludere a actualului deputat pentru ca a colaborat cu Securitatea.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Artistul va sustine primul sau concert in Romania in data de 25 martie 2017, de la ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... de la un cuvant, o idee, un concept, o poveste, o imagine, un peisaj.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
google-analytics.com