Cautare

3422 de rezultate pentru "note titularizare 2010 vrancea" (3.10 secunde)
Prefectura Vrancea a decis ieri ca hotararile adoptate de Consiliul Judetean privind inlaturarea din functie a lui Marian Oprisan nu indeplinesc conditiile legale de validare pentru a fi considerate acte administrative.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
Noua majoritate a scos de pe ordinea de zi a sedintei de miercuri solicitarea de invalidare a mandatelor consilierilor care au migrat de la PSD, plus c-a fost numita o comisie care va verifica activitatea financiara a conducerii CJ Vrancea, comisie din care face parte si nepotul lui Miron Mitrea.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat la Cluj-Napoca, sambata, ca din punctul sau de vedere, Marian Oprisan este presedinte al Consiliului Judetean Vrancea pana cand prefectul se va pronunta si ca "demiterea cu 2/3 se face restrictiv".
Numai in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea, apele au maturat de pe fata pamintului 2.364 de case si au distrus partial 3.968 de locuinte. ... 14 in Vrancea si sase in Bacau:
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 91,6 kilometri, potrivit Institutului Nattional de Fizica a Pamantului. ... Cutremurul cu magnitudinea 5,6 pe Richter s-a produs la ora 2.11.16, in zona Vrancea, potrivit INFP.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
google-analytics.com