Cautare

6226 de rezultate pentru "note titularizare 2010 judetul dambovita" (7.88 secunde)
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
raul Dambovita peste podul existent si calea ferata, in zona Garii de Nord.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI. ... Tot in format Loco functioneaza si unitatea din Liteni, judetul Suceava.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. Astfel, prefectul judetului Dambovita, Iancu Caracota, este actionar la mai multe societati.
Organizatia TSD a PSD de Dambovita a venit cu mic cu mare sa ocupe locurile senatorilor si sa asiste la o prelegere a parlamentarului Adrian Țutuianu despre guvernarea Boc si Basescu.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
Potrivit artistului, acesta este si ultimum album ce va fi lansat sub egida Blue Note. ... Artistul a lansat 23 de albume aclamate la faimoasa casa de discuri Blue Note, ultimele trei concentrandu-se pe cvintetul sau, US FIVE.
google-analytics.com