Cautare

6228 de rezultate pentru "note titularizare 2010 judetul dambovita" (3.68 secunde)
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
PNL este in situatia de a avea un singur parlamentar intr-o asemenea situatie, in judetul Buzau. ... •Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
peste 80% ajung la primarii PD-L (in conditiile in care PSD are in Dambovita 42 de primari, iar PD-L doar 40).
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
Adrian Tutuianu castiga detasat presedintia CJ Dambovita Senatorul PSD Adrian TuTuianu a castigat presedintia Consiliului Judetean Dambovita, cu 56 la suta din voturi, devansandu-l clar pe candidatul PDL, Florin Popescu care a obtinut doar 34 la suta din voturi.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
Zona de la sud de Dambovita trebuie reconectata la centrul istoric al orasului. ... Primul pod pietonal va traversa Dambovita si Splaiul Independentei in dreptul strazii Lipscani. ... Podul Calicilor va fi construit din dreptul strazii Selari si va traversa Dambovita pana la Palatul de Justitie.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Nevoia de a sustine si actiona pentru dezvoltarea infrastructurii judetului Dambovita.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
google-analytics.com