Cautare

3828 de rezultate pentru "note titularizare 2010 botosani" (3.33 secunde)
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Acestea au fost sustinute de ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, desi unii liderii judeteni ai PNL anuntasera timp de jumatate de saptamina ca acesta vine la Botosani pentru desemnarea candidatilor pentru functia de prefect.
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%.
Localitatea a trait ieri una din cele mai agitate zile din istorie, zeci de limuzine cu numere Bucuresti, Suceava, Iasi, Botosani, Gorj si din alte judete de prin toata tara strabatindu-i drumurile, iar circulatia fiind dirijata de cadre ale Politiei Rutiere.
Au venit la trei luni acasa, sotia este inca la Botosani, el urmeaza sa isi reia munca pe santier. ... Autocarul ajunge pe o stradela desprinsa parca din Botosani.
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
Conducerea nationala a PSD a luat ieri atitudine fata de cele intimplate la Botosani.
Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus. ... Acestea au plecat de la modul de impartire a functiilor de sefi, senatorul Mihai Tibuleac, presedintele PNL Botosani, nefiind de acord cu paritatea de "unu la unu " propusa de democrati.
in legislatura 1996-2000, ales in judetul Botosani pe listele PDSR; in legislatura 2000 - 2004, ales senator in circumscriptia electorala nr.7 Botosani, pe listele PSD; ... Octav Cozmanca s-a nascut la 22 septembrie 1947, in satul Talpa, comuna Mihaileni, judetul Botosani.
In urma cu trei ani s-a inscris la forma de invatamant la fara frecventa, la Centrul de Studii "Stefan cel Mare si Sfant" Botosani. ... Verginel Gireada a facut doi ani de liceu la fostul Agroindustrial Botosani si apoi doi ani de scoala profesionala.
In comunicat nu se explica in detaliu in ce constau abaterile facute de catre seful organizatiei de Botosani a PRM. ... "Numitii Corneliu Bichinet (Vaslui), Marian Fulga (Arges) si Dumitru Codreanu (Botosani) au vrut sa dea un puci, dar s-au umplut de muci.
Ion Apostu si Cezar Puiu au solicitat sa-si reia activitatea in cadrul Primariei Botosani. ... Cei doi functionari se aflau ieri in sediul Primariei Botosani.
Narcis Stefan, consilier judetean PSD, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu i se pare normal ca executivul sa aloce patru milioane de lei Consiliului Judetean (CJ) Suceava, iar celui din Botosani doar 180.000 de lei.
primarului de Botosani a fost facuta in septembrie de Centrul Europe Direct Botosani, coordonat de Radu Cajvaneanu. "Sunt onorat si incantat ca dorinta noastra permanenta de a dezvolta orasul prin proiecte cu care sa aducem bani europeni in Botosani au fost remarcate.
din partea domnului ministru Funeriu", a povestit Campanu, intr-o interventie la Antena 3, in cursul careia a explicat in ce conditii i s-ar fi oferit, marti, postul de sef al Inspectoratului scolar general in judetul Botosani.
google-analytics.com