Cautare

3515 de rezultate pentru "note suplinitor 2009" (3.55 secunde)
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Avea note proaste la scoala, era permanent suparat, nemultumit, nefericit. ... in cadrul proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc”, finantat prin granturile SEE 2009 â€" 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Sanatatea si protectia mediului sunt doua dintre capitolele pentru care Primaria Craiova aloca mai putini bani in 2009 decat anul trecut.
2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009, s-a revenit, Prefectura solicitand sa transmitem pana la data de 6. ... 2009 raspunsul", a precizat Ionel Spataru, adaugand ca "la aceasta a doua solicitare s-a raspuns, iar orice afirmatie ca nu s-a raspuns este falsa.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Acestea ii vizeaza in principal pe votantii tineri, avand continuturi si caracteristici specifice, iar principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor.In plus, fata de site-ul special dedicat alegerilor, lansat in ianuarie 2009, Parlamentul European a creat acum un profil pe Facebook (care inregistreaza mai mult de 175 de milioane de utilizatori) si altul pe MySpace (peste 250 de milioane de utilizatori).
"Pe 18.05.2009, s-a formulat o sesizare la Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova cu privire la faptul ca Adrian Constantin Bragaru impreuna cu Emilia Munteanu, Dragos Ion Oprea, Elisabeta Tuinea, George Daniel Slavoia, Letitia Ispir, functionari in cadrul primariei, in calitate de membri ai comisiei de licitatii, au aprobat achizitionarea unor utilaje in leasing la un pret mai mare decat cel stabilit in cadrul CL si fara a solicita vreo garantie de buna functionare si fara avizul Comisiei de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
Desi in programul legislativ al Guvernului exista intentia de modificare si completare a legii 217/2003 cu termen aprilie 2009, Guvernul nu a facut decat sa desfiinteze acele agentii, institutii infiintate in domeniu social, institutii create sub atenta supraveghere a UE, unele ca si criteriu de integrare, cu sume mari dislocate de la bugetele statelor membre.
Nici unul dintre cei 15 parlamentari nu s-a dedulcit din 2009 pana in prezent la banii proveniti din contracte semnate cu statul sau cu societati comerciale detinute de stat. ... Deputatul liberal Ionut Stroe si-a uimit colegii trecandu-si in declaratia de avere banii obtinuti din nunta din 2009.
99/2009 privind ratificarea Aranjamentului stand-by dintre Romania si Fondul Monetar International, convenit prin Scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane, semnata la Bucuresti pe24 aprilie 2009, si prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 4 mai 2009, precum si a Scrisorii suplimentare de intentie, semnata de autoritatile romane la 8 septembrie 2009 si aprobata prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 21 septembrie 2009.
99/2009 privind ratificarea Aranjamentului stand-by dintre Romania si Fondul Monetar International, convenit prin Scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane, semnata la Bucuresti pe24 aprilie 2009, si prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 4 mai 2009, precum si a Scrisorii suplimentare de intentie, semnata de autoritatile romane la 8 septembrie 2009 si aprobata prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 21 septembrie 2009.
google-analytics.com