Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (3.98 secunde)
Deputatul PD Ioan Oltean a admis ieri ca alesii locali au la dispozitie 45 de zile de la publicarea in "Monitorul Oficial" a noii legi care interzice migratia politica sa decida din ce partid vor sa faca parte, termen dupa care, daca isi vor mai schimba culoarea politica, isi vor pierde functiile.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica si avocat de profesie, ar putea deveni judecator la Curtea Constitutionala pe locul ramas vacant in urma demisiei unui membru al Curtii care era sustinut de Partidul Democrat.
Mai multi presedinti si vicepresedinti de consilii judetene s-au prezentat ieri la sediul CNSAS, pentru a-si depune actele de identitate in vederea reverificarilor privind colaborarea lor cu Securitatea.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda. ... "Este demagog pentru ca de la instalarea Domniei sale in functie a acaparat politic responsabilitatile la majoritatea directiilor agricole si silvice din Romania.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur.
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN. ... 7, o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut.
Prima organizatie care a ripostat a fost cea de la Cluj, care a apreciat apelul celor trei liberali drept "un atac la imaginea PNL", care duce la pierderea credibilitatii partidului.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ieri ca la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care va avea loc astazi la Cluj, va vota impotriva excluderii din partid a unor membri. Iliesi este de parere ca excluderile liderilor duc numai la slabirea partidului si nu la intarirea lui.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, a declarat ieri, la Bistrita-Nasaud, ca se va opune votarii legii privind salarizarea magistratilor, prin care acestora li s-ar acorda diferite privilegii.
Comitetul Executiv al PNL a desemnat joi seara presedintii comitetelor interimare la organizatiile cu lideri platformisti, dupa ce Delegatia Permanenta a decis suspendarea actualelor comitete si implicit a presedintilor acestora.
"Noi suntem un partid care nu are nici parghii la putere, nu asta este obiectivul nostru, sa racolam. ... Nu avem in intentie asa ceva si nu umblam la usile nimanui", a declarat Gheorghe Flutur ieri, intr-o conferinta la Cluj-Napoca.
"In ultima vreme, a aparut o noua moda a oamenilor politici care se duc la slujbe religioase pentru a tine discursuri.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca PC vrea sa obtina la alegerile europarlamentare sapte procente. ... Din conducerea partidului au fost prezenti liderul Dan Voiculescu, senatorul Codrus Seres si delegati ai PC din Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Bistrita Nasaud si Cluj.
PD isi ameninta fostii colegi de Alianta ca va bloca cele sase locuri de parlamentar ramase vacante, daca nu se va ajunge la o intelegere. In plus, liderul PD, Emil Boc, a anuntat ca documentul prin care PD va cere la tribunal desfiintarea Aliantei D.A.
Victor Ponta, vicepresedinte al PSD a declarat sambata, la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud, ca ultimele luni au fost cele mai rele pentru PSD din cauza pozitiei confuze pe care a avut-o partidul, situandu-se intre putere si opozitie.
Presedintii de organizatii locale, primarii, viceprimarii si alti democrati interesati sa mai obtina functii in urma alegerilor de anul viitor nu vor mai fi trecuti pe liste daca PD nu obtine un scor bun la alegerile pentru PE.
Ioan Oltean - deputat PD de Bistrita-Nasaud; ... PIN sustine ca banii incasati de acesti parlamentari de la inceputul mandatului si pana in prezent sa fie recuperati.
Liderul judetean al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat marti ca, prin fuziunea intre PD si PLD s-a creat o criza, iar rezultatul ar putea fi plecarea unor oameni din filiala pe care o conduce.
"PNG este un partid creat artificial, la comanda. ... I-am vazut dosarul cand a candidat la europarlamentare si are terenuri de circa 3 miliarde de euro. ... In mod logic s-a ajuns la destramarea partidului acesta", a declarat Gheorghe Funar. ... "Sunt bineveniti, de la caz la caz, in organizatiile noastre.
google-analytics.com