Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (2.67 secunde)
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Bistrita-Nasaud, ca noua Constitutie va trebui sa prevada ca parlamentarii pot fi revocati din functie.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Toate cabanele de vanatoare din Bistrita-Nasaud ale Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva au fost inchiriate pentru noaptea de Revelion, anunta Mediafax.
Aceste proiecte vor fi propuse spre contractare la Autoritatea de Management POR - Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, dupa verificarea proiectelor tehnice, care urmeaza sa fie depuse in maximum sase luni de la decizia CRESC.
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura. ... De cand se stie exista aceasta traditie si am invatat-o de la parinti si bunici.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo. ... La standul nostru puteti degusta si icre, dar si produse de vanat, pastrav afumat, zacusca cu pastrav afumat, pastrav in sos tomat.
Record de promovabilitate la evaluarea nationala pentru Capitala. Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
UDMR Bistrita-Nasaud isi va alege un nou presedinte in februarie, dupa demisia din UDMR a prefectului Szilágyi Ioan, care a detinut si functia de presedinte al organizatiei.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
In urma deciziei instantei, filialele judetene PNL si UDMR din Bistrita-Nasaud vor fi evacuate in cel mai scurt timp din sediile detinute pana in prezent pe Strada Gheorghe ßincai, instanta acordand castig de cauza fostului proprietar.
PSD are nevoie de mai multa consecventa, iar aceasta caracteristica o poate invata chiar de la presedintele onorific al partidului, Ion Iliescu, a declarat vineri seara Victor Ponta, in calitate de invitat la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud.
Incompatibilitatea intre functiile publice ocupate de Botis si business-urile familiei dateaza inca din perioada in care fostul ministru ocupa la Bistrita functia de director executiv al Agentiei Judetene a Fortelor de Muncă
Problema relatiei dintre infrastructura rutiera si dezvoltarea turismului local nu e la noi nici de data recenta, nici caracteristica doar noua, bistritenilor. ... Judetul Bistrita-Nasaud e unul cu un imens potential turistic.
Ca sa intelegeti mai bine fondul acestei declaratii permiteti-mi un scurt recurs la istoria, recenta sau mai indepartata, a tinutului nasaudean si, implicit, a acestei organizatii.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
google-analytics.com