Cautare

523 de rezultate pentru "note examen suplinitori" (3.26 secunde)
RM este modalitatea imagistica de selectie pentru detectarea leziunilor de la nivelul articulatiilor, fiind singurul examen noninvaziv care ofera o imagine detaliata a structurilor precum meniscuri (genunchi), ligamente sau tendoane.
este suficient un simplu examen de urina. ... Cand medicul de familie are o suspiciune de alterare renala, evidentiata printr-un examen sumar si simplu de urina, de asemenea, trebuie sa trimita copilul la un centru de nefrologie pediatrica.
- In alta situatie, daca visezi ca plangi si ca esti foarte speriat si deznadajduit in vis inaintea unui examen important, este semn ca vei lua acel examen cu brio si te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. ... Marele examen va fi dat de Romania la urmatoarele materii, astfel enuntate de premierul Calin Popescu-Tariceanu:
de ce nu le face cineva un examen psihologic celor din manastiri - si celor care indruma pasii fratilor intru Hristos, cat si celor care sunt indrumati si tinuti din scurt (si care, de cele mai multe ori, sunt la varste destul de fragede, fiind usor de manipulat, dar si de zdruncinat psihic, in cazul unor presiuni prea mari)…Ca, la urma urmei, cei din manastiri intra in contact cu credinciosii care vin in pelerinaje in astfel de locuri sfinte.
Spun ca nu mi se pare o asa de mare dificultate sa scrii citeva rinduri despre caracteristicile a doua curente literare, care si memorate aduceau in hirtiile de examen raspunsuri de cel putin doua pagini.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
Sfarsit de mandat in note poetice Senatorii au participat ieri la ultima sedinta in plen in actuala formula. Ocazia a fost folosita pentru declaratii politice care au incercat un bilant al acestui mandat legislativ.
Fostul presedinte al Romaniei a precizat ca si in timpul guvernarii Nastase s-a explicat publicului care sunt costurile integrarii, insa fara “note isterice“.
Dar nu cred ca este util din punct de vedere politic sa ma apuc dau note ca la "Dansez pentru tine" pentru acest Guvern.
A facut-o cateva luni mai tarziu, cand a declarat ca exista note informative ale Serviciului privind grupurile de interese din jurul Guvernului.
Acuzat de favorizarea anumitor elevi care nu intruneau note suficient de mari pentru a ocupa un loc in liceele din municipiul Constanta, fostul inspector sustine cu tarie ca nu are cunostinta despre astfel de practici, cum nu are cunostinta nici de procesul care s-a derulat pe fondul Tribunalului Constanta, in care Elena Buhaev a avut castig de cauza.
Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea.
Note: Chiar daca nu sunt de acord cu Parlamentul unicameral si atat mai putin cu modul in care s-a desfasurat referendumul cu privire la acesta, votul popular din 2009 trebuia obligatoriu respectat de catre Parlament.
In aceasta privinta, Stroe a mai amintit si de faptul ca tot in acea perioada a fost supus unor cercetari intreprinse de politisti si comisari ai Garzii Financiare, cercetari care s-au finalizat cu intocmirea unei note de constatare ce confirma nevinovatia sa.
Iesirea din minciuna Scandalul celor 21 de note informative a fost declansat de presedintele Traian Basescu, care a revenit la inceputul acestei saptamani asupra acuzatiilor de influentare a activitatii Guvernului de catre unele grupuri de interese.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, senatorul PNL Radu Stroe a declarat ieri ca membrii comisiei au avut o apreciere buna, pe alocuri foarte buna, a activitatii Serviciului Roman de Informatii si l-au considerat eficient in proportie de 85%.
In urma acelei note, Executivul a decis sa publice in „Monitorul Oficial“ anexele tuturor acestor acte normative, atat a hotararilor care vor fi aprobate in viitor, cat si a celor deja adoptate si publicate incomplet.
Analistul militar Radu Tudor sustine ca Adrian Nastase avea cunostinta despre faptul ca, in perioada 2001-2004, cand era prim-ministru, serviciile secrete au intocmit note si rapoarte informative referitoare la "persoane dubioase implicate in afaceri necurate si care roiau in jurul primului-ministru si al familiei acestuia si se foloseau de numele premierului pentru a avea succes in afaceri", a afirmat Tudor, intr-o emisiune televizata.
google-analytics.com