Cautare

4066 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 tulcea" (7.67 secunde)
Atata a dat mita un invatator la Inspectoratul Scolar Constanta pentru o nota de trecere pentru sotia lui la concursul de suplinitori.
de ce nu le face cineva un examen psihologic celor din manastiri - si celor care indruma pasii fratilor intru Hristos, cat si celor care sunt indrumati si tinuti din scurt (si care, de cele mai multe ori, sunt la varste destul de fragede, fiind usor de manipulat, dar si de zdruncinat psihic, in cazul unor presiuni prea mari)…Ca, la urma urmei, cei din manastiri intra in contact cu credinciosii care vin in pelerinaje in astfel de locuri sfinte.
Dupa bacalaureat , pe care l-a luat din prima cu media 7,05, Gabriel Fatu a avut ambitia de a da examen de 4 ori pana sa intre la teatru, la stat, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L.
Pe Crin Antonescu l-am ajutat intr-un moment de criza al lui, cand nu-l mai primea nicio organizatie sa candideze undeva, era deputat de Tulcea si organizatia de Tulcea nu l-a mai primit sa candideze pe listele ei in 2004, si atunci m-a rugat domnul Stolojan, la schimbarea de stafeta, sa am grija, ramanand liderul aliantei, sa am grija ca a avut o situatie grea - si intr-adevar a avut o situatie grea - sa poata sa candideze undeva si l-am pus pe lista de Bucuresti.
Totodata, valoarea potentiala a plajei de est din Sulina a facut ca edilii orasului sa incerce tranzactionarea respectivelor suprafete de teren, operatiuni ilegale ce au fost stopate de interventia energica si salutara a fostei conduceri a ARBDD Tulcea.
Compania Romanian Retail Development (RRD), care a anuntat recent investitii de 500 milioane de euro in proiecte imobiliare pe piata romaneasca, va construi un centru comercial in Tulcea, primul de acest gen din oras.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
USL trebuie sa devina o masinarie electorala incepand din ianuarie 2012 USL trebuie sa devina o masinarie electorala incepand din ianuarie 2012, a declarat, joi, la Tulcea, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca suprapunerea alegerilor locale cu parlamentarele este un act ‘‘nedemocratic‘‘ si ‘anticonstitutional‘‘.
la Tulcea, la seminarul "Turism durabil in zone naturale protejate”. Lucrarile au fost deschise de autoritatile locale, care au subliniat importanta oportunitatilor turistice oferite de judetul Tulcea, precum si necesitatea implementarii unor masuri concrete in vederea protejarii ariilor naturale din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (RBDD).
50 de restaurante si baruri la control In ultimele zile ale lui august, inspectorii Directiei Antifrauda Fiscala au batut la usa unor restaurante si cluburi de pe Litoral si din Tulcea. ... Evazionistii tulceni au ramas fara vin Nici judetul Tulcea nu s-a remarcat printr-o disciplina financiara deosebita.
Din datele Ministerului Agriculturii reiese ca peste 40.000 de hectare din 13 judete au fost afectate de inundatii, cele mai mari suprafete fiind inregistrate in judetele Dolj, Giurgiu, Tulcea, Calarasi, Mehedinti si Timis.
Ieri a fost inaugurata la Tulcea noua Gara Fluviala, o cladire complet refacuta si caracterizata de cei prezenti ca fiind o adevarata bijuterie arhitectonica. ... Au taiat panglica noii gari secretarul de stat Alexandros Galiatatos si directorul Filialei Tulcea a Administratiei Porturilor Dunarii Maritime, Stelian Fadei.
Societatea galateana a recuperat de la ministerul de resort 170.000 de lei pe care institutia refuzase sa-i plateasca in contul uneltelor pescaresti livrate unor pescari din Tulcea.
*Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... Din aceasta locatie va fi supravegheata zona continentala si partial din Delta (Tulcea, Mila 35, Somova, Jurilovca, Gura Portitei, Colina);
Cel mai mare salariu mediu net in agricultura, de 1.105 lei, a fost consemnat, potrivit datelor din luna mai, in judetul Harghita - clasat pe ultimul loc la salariul net general, iar cel mai mic in Tulcea - doar 665 de lei.
In emisiune au fost prezenti cativa reprezentanti ai competitorilor electorali si s-au facut cateva referiri la presedintele Consiliului Judetean Tulcea, candidat la alegerile locale din 10 iunie, au aratat membrii CNA. ... s-au facut o serie de acuzatii la adresa Consiliului Judetean Tulcea si implicit la adresa presedintelui acestuia.
In primul rand, in cadrul reportajului mai sus-mentionat se sustine ca la momentul semnarii procesului verbal de receptie finala a imobilului, respectiv data de 30 noiembrie 2005, aveam functia de Presedintele al Consiliului Judetean Tulcea:
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, Consiliul Judetean Tulcea si Comisia Balcanica si a Marii Negre a Conferintei Regiunilor Periferice Maritime din Europa (CRPM) au organizat, la Tulcea, o conferinta menita sa deschida cadrul colaborarii la nivel interregional, promovand ideea crearii unei retele de cooperare transnationala, ca modalitate de intarire a competitivitatii regiunilor europene, in contextul unei dezvoltari durabile si echilibrate in plan european.
google-analytics.com