Cautare

4066 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 tulcea" (3.62 secunde)
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... A facut-o cateva luni mai tarziu, cand a declarat ca exista note informative ale Serviciului privind grupurile de interese din jurul Guvernului.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
As dori sa subliniez inca de la inceput ca Judecatoria in cauza deserveste aproximativ 65.282 de persoane, reprezentand 39,9% din populatia judetului Tulcea, exclusiv populatia din municipiul Tulcea. ... Bratianu, Jijila, Grindu, Vacareni si Luncavita cu satele componente, pot ajunge in orasul Babadag trecand prin municipiul Tulcea.
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
George Crin Laurentiu Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea. ... In aceeasi perioada, a fost profesor de istorie in Tulcea si Vaslui. In perioada 1989 - 1992, a fost muzeograf la Sectia de istorie-arheologie a Muzeului ‘Delta Dunarii‘ din Tulcea.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Dupa absolvire am functionat ca profesor la unele scoli din judetele Vaslui si Tulcea, pana in 1989 cand, timp de o jumatate de an, am fost muzeograf la Muzeul de Istorie din Tulcea. ... Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea.
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
google-analytics.com