Cautare

4381 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 mures" (2.99 secunde)
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Astfel, din toamna 15.000 de profesori suplinitori alaturi de o parte din personalul auxiliar ar putea ramane fara loc de munca. ... Au urmat asigurarile CASCO si RCA care anul acesta vor fi semnificativ mai mari fata de cele din 2009.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
La exact o luna de la vizita oficiala facuta in Romania, presedintele Ungariei, Solyom László, se intoarce la Targu Mures, intr-o vizita neoficiala.
UDMR Mures a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea participarii la alegerile parlamentare, printre candidati numarandu-se presedintele uniunii, Marko Bela, senatorul Gyorgy Frunda si ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
google-analytics.com