Cautare

3985 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 harghita" (3.25 secunde)
El a adaugat ca urmatorul pas pentru obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc este valorificarea rezultatelor referendumurilor interne organizate de CNS in judetele Covasna, Harghita si Mures. ... Referendumul intern, neoficial, cu urnele mobile, s-a organizat in decurs de un an in scaunele secuiesti din Covasna, Harghita si Mures.
Presedintele UDMR a mai afirmat, in acest sens, ca este nemultumit de lipsa de colaborare dintre judetele Covasna, Harghita si Mures, dar mai ales de scindarile din cadrul comunitatii maghiare, care au culminat cu aparitia Partidului Civic Maghiar (PCM) ca o alternativa la reprezentativitatea comunitatii maghiare.
Ei resping ideea de epurare etnica in institutiile din Harghita si Covasna. ... Deputatul UMDR mai spune ca seful statului greseste cand vorbeste de epurare etnica in Harghita si Covasna:
"De ziua pacalelii am aflat ca voi fi detasat la Harghita si voi avea de indeplinit atributii ce intra in sfera de competenta a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
In vreme ce Culetu a preferat sa renunte la agricultura, Cosmin Andrei, fostul subprefect al Constantei, a decis sa plece la Harghita unde va avea responsabilitati in ograda Ministerului Transporturilor. "Am decis sa accept detasarea mea la Harghita", a declarat pentru "Replica", Andrei Cosmin.
Trei sute de primari si alesi locali din Covasna, Harghita si Mures au participat, vineri, la cea de-a doua adunare a alesilor locali din secuime.
Deocamdata, singurul proiect cunoscut de reorganizare a regiunilor de dezvoltare este cel initiat de UDMR, care prevede aparitia a 16 regiuni, una dintre ele grupand actualele judete Covasna-Harghita-Mures.
Cel mai controversat punct al proiectului UDMR se refera la reunirea judetelor Mures, Harghita si Covasna intr-o singura regiune, reconstituindu-se astfel regiunea istorica a Tinutului Secuiesc. ... Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
Mai mult, seful PRM sustine ca o regiune de tip Harghita-Covasna-Mures-Alba-Arad ar putea sa faca UDMR sa ramana la guvernare.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
Premierul a aratat ca astfel se asigura reprezentarea minoritatii romanesti in Harghita si Covasna si a minoritatii maghiare in alte judete decat Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Satu Mare, Salaj.
Intr-o regiune acoperind judetele Covasna si Harghita, unde o parte dintre secui intentioneaza sa faca un decupaj din teritoriul Romaniei si sa creeze un nou teritoriu autonom in inima Europei, dupa modelul Tirolului de Sud. ... In Covasna si Harghita, Hans Klemm a poposit nu mai putin de 3 zile.
Klemm â€" ambasador Excelenta Voastra, Va scriu in legatura cu recentul gest prin care, cu ocazia unei vizite in judetele Harghita si Covasna, din ROMÂNIA, ati acceptat sa fiti fotografiat cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc, respectiv, in legatura cu precizarile ulterioare, asa cum au fost reflectate de presa din Romania.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Zonele care nu au atras investitii sunt in special Harghita, Covasna, precum si regiunea de sud-vest. "Harghita si Covasna sunt ocolite de investitori din cauza lipsei infrastructurii de transport", a adaugat Vasilescu.
Cel de-al doilea proiect are ca beneficiar Consiliul Judetean Harghita si Consiliile Locale Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Vlahita, Borsec, Baile Tutnad si Remetea.
A treia pozitie este ocupata de Harghita, cu 90,1%, aceste trei judete (Satu Mare, Maramures si Harghita) fiind singurele unde ponderea privata depaseste 90% din total.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com