Cautare

3985 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 harghita" (2.69 secunde)
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Liderii unor asociatii si fundatii romanesti din Harghita au protestat fata de intentia Consiliului National Secuiesc (CNS) de a organiza, la 15 martie, la Odorheiu Secuiesc, Marea Adunare Secuiasca, cu prilejul careia se va exprima vointa ferma pentru auto-nomie teritoriala.
Recent, la targul de produse traditionale si al mestesugarilor, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost prezent si Magyari Attila din Lupeni, Harghita. ... Saptamana aceasta vom fi prezenti la un alt targ din Bucuresti", ne-a spus Pop Attila din Harghita.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
Aproximativ 99 la suta dintre locuitorii din Harghita care si-au exprimat votul in cadrul referendumului intern, neoficial, initiat de Consi-liul National Secuiesc (CNS), organizatie condusa de Csapo Joszef, s-au pronuntat in favoarea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc.
Panoul a fost montant marti dimineata - cand presedintele Basescu vorbea la Cotroceni despre judetele Covasna si Harghita -, a fost apoi demontat marti noapte - dupa ce, potrivit unor surse, au venit "indicatii" de la Bucuresti, iar potrivit autoritatilor pentru ca a fost vorba doar de o proba - si urmeaza sa fie reamplasat joi.
Romanii din Covasna ti Harghita cer in continuare o intrevedere cu pretedintele Traian Basescu, pe care l-au atteptat ieri la Festivalul Ciobanatul de la Intorsura Buzaului.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, ce reuneste 13 organizatii nonguvernamentale, ar putea organiza manifestari de protest fata de adoptarea noilor insemne ale judetului.
Aceasta realitate nu poate sa dea dreptul politicienilor UDMR sa instige acum impotriva Guvernului, cum ca acest ar intentiona sa schimbe vreun cetatean roman care detine functii de conducere in Covasna si Harghita”, a declarat, ieri, presedintele Traian Basescu, adresand Guvernului rugamintea de a schimba tot ceea ce trebuie schimbat si este necorespunzator si sa nu faca deosebire intre etnici maghiari si romani.
Fie ca e vorba de un candidat al unui partid romanesc in Harghita si Covasna, sau un candidat al minoritatii maghiare in Cluj", a declarat Ponta.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... De Craciun, vom fi tot la targul Piata taraneasca de la MTR", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Standul nostru este chiar la intrarea la MTR, in dreptul Clubului Taranului Roman", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul Piata taraneasca si Mester(Esti), de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
:a standul acesteia mai gasiti si acadele, - la 5 RON, ciocolata de casa din Harghita si halvita din Harghita - la 5 RON, ne-a spus Ilona Kis.
google-analytics.com