Cautare

4410 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 gorj" (3.10 secunde)
Cei peste 25.000 de fermieri din judetul Gorj se bazeaza, in mare masura, pe ajutorul financiar primit de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj. ... Au fost procesate si verificate aceste cereri, de asemenea, angajatii APIA Gorj au mers si in teren.
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Presedintele Consiliului Judetean Gorj sustine ca minerii nu vor vota la referendum din cauza ca mai multi sefi de-ai lor le-ar fi luat buletinele si le vor inapoia abia luni.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Era printre primele fabrici din judetul Gorj si toata lumea s-a bucurat, gandindu-se la noile locuri de munca. ... Acum, in iunie 2009, a ramas doar scrumul din tot ce a fost:
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
Potrivit artistului, acesta este si ultimum album ce va fi lansat sub egida Blue Note. ... Artistul a lansat 23 de albume aclamate la faimoasa casa de discuri Blue Note, ultimele trei concentrandu-se pe cvintetul sau, US FIVE.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... nu visez in note olfactive, la fel cum rareori amintirile mele au miros.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10. ... Alti trei candidati au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze.
google-analytics.com