Cautare

4409 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 gorj" (3.53 secunde)
Ion Ruset a devenit presedinte interimar al PDL Gorj, in urma deciziei luate de Biroul Permanent National al partidului. ... Senatorul Ion Ruset a fost numit, ieri, presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PDL Gorj.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale. ... Ex-presedintele democrat-liberalilor gorjeni ii infiereaza pe actualii sefi ai PDL Gorj pentru proasta organizare a alegerilor si nu isi ascunde satisfactia fata de rezultatele obtinute de PP-DD.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol. ... The Ghost Note Symphonies, Vol. ... In momentul in care The Gost Note Symphonies, Vol. ... In vederea producerii The Ghost Note Symphonies, Vol.
Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Cei peste 200 de angajati ai Energoconstructia Rovinari, care nu si-au primit de mai multe luni salariile, vor picheta in cursul acestei saptamani Prefectura Gorj.
Toti cei care si-au depus proiecte de management au primit "note de trecere". ... La polul opus, cel mai mic punctaj din Oltenia l-au obtinut candidatii din Dolj si Gorj (73 de puncte).
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat. Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
Si pedelistii, si pesedistii gorjeni si-au trimis oamenii pentru a candida pe posturile de directori la cateva institutii deconcentrate din judetul Gorj, lucru ce a pus in incurcatura activitatea comisiilor de concurs din cadrul ministerelor.
Apropierea alegerilor in cadrul PNL Gorj agita spiritele. ... Liderii PNL Gorj se razboiesc inaintea Conferintei Judetene pentru alegerea noului presedinte al partidului, programata pentru aceasta primavara.
In judetul Gorj, exista 27 de institutii deconcentrate, iar sefii acestora au inceput deja de joi seara sa primeasca instiintarile de eliberare din functiile pe care le detin, potrivit Ordonantei Guvernamentale nr. 37/2009.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Alesii locali din judetul Gorj nu sunt interesati sa completeze declaratiile de apartenenta politica, o singura localitate din 70 trimitand la consiliul judetean listele cu optiunile politice ale consilierilor locali.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
google-analytics.com