Cautare

15719 de rezultate pentru "noi" (3.52 secunde)
La noi în comuna s-a afisat ce înseamna întrebarea de la referendum si noi stim cum o sa votam“, a spus un cetatean dintr-un grup care se adapostise câteva minute la umbra unui copac .NU a fost cuvântul de ordineMitingul a început înainte de ora 12.00, când în piata se adunasera deja, dupa spusele autoritatilor, peste 30.000 de persoane.
Prin urmare, ceea ce s-a intamplat anul acesta la Costinesti este o continuare a unui eveniment pe care noi speram sa-l avem si in anii viitori.
Au aparut noi state, procesul de unificare a continentului a avansat. Au aparut noi provocari, noi riscuri.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
- Au trecut 12 ani de cand am votat, desi nu eram membru de partid, PSD, crezand ca un guvern al PSD va face bine Romaniei, si cred ca am votat bine in 2000 - In 2001 am primit propunerea de a ma alatura unui guvern care cred ca a facut bine Romaniei - Am fost presedintele organizatiei de tineret a PSD - In urma cu doi ani mi-ati incredintat un mandat extrem de greu - Vreau sa fiu liderul dvs care sa va spuna cum castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut - Pentru mine, o functie administrativa e mai putin importanta decat calitatea mea de membru al PSD - Sunt convins ca putem castiga impreuna, sunt convins ca o sa fie greu la guvernare, sunt convins ca putem reconstrui Romania - Vreau sa va multumesc ca ati dovedit inca o data ca sunteti un partid de oameni seriosi, responsabili - Cred si va multumesc ca decizia de azi de a sustine o persoana care nu e membru al PSD pentru functia de presedinte e decizia buna pentru Romania - Impreuna cu Crin, o sa incercam sa facem tot ce tine de noi sa va dovedim ca ati facut bine avand incredere in noi - Vreau, impreuna, sa sarbatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin divizari UPDATE ora 11:45 - Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu acorda prea mare importanta scrisorii transmise de catre presedintele Traian Basescu, aratand ca revizuirea Constitutiei nu poate fi tratata printr-o "scrisoare pierduta la ceas de seara" si ca seful statului a vrut sa deturneze atentia.
Noi vom stimula o astfel de abordare. ... Noi, USL, ne-am opus atunci. - Noi vrem pastrarea judetelor si a regiunilor actuale de dezvoltare. • Noi, USL, nu suntem ca ei, cei din PDL, nici pe acest subiect. Noi nu impunem nicio modificare, ci suntem consensuali.
A guverna, guvernare E o adevarata incantare sa vezi ca, staruitor si determinat, domnul Ponta si ceea ce numim "guvernul Ponta" continua neabatut opera marilor sai inaintasi Emil Boc si MRU, punand in roaba cu prioritati proiectul Rosia Montana, afacerea gazelor de sist, noi acorduri cu FMi si regionalizarea.
Ei, bine, noi nu am scos nici macat un metru cub de gaze de sist, si nici din Marea Neagra n-am vazut sa se fi scos ceva. ... Sincer, pe rusi ii doare in cur de noi!
In general, si din nefericire, politica ultimelor doua decenii nu a adus prea multe motive de bucurie sau de mandrie romanilor, iar framantarile prin care trece USL de cateva saptamani incoace nu fac decat sa intareasca si mai mult lipsa de incredere a romanilor intr-o clasa politica din care, stimati colegi, facem si noi parte.
Suntem in fata unei batalii importante pentru Romania si pentru romani, iar noi, social-democratii, avem misiunea de a salva aceasta tara dupa 10 ani de conflicte, avem responsabilitatea de a-i uni pe romani intr-un stat puternic, care sa ofere cetatenilor sai bunastare si care sa stea drept in fata partenerilor externi.
Expertii in domeniu sustin faptul ca societatile din industria romaneasca nu vor face fata integrarii in UE daca nu investesc in crearea de noi produse.
Astfel, pentru casele de locuit facute din beton armat sau caramida arsa impozitul pe anul viitor va fi de 669 de lei noi (6,69 milioane lei), in timp ce anul acesta taxa a fost de numai 6,13 milioane de lei.
De la an la an, oamenii legii au fost tot mai sceptici, nefiind convinsi ca se vor trezi peste noapte cu sedii noi sau cu "motoarele" in curte.
Portughezii s-au aratat interesati fie de asocierea cu SNLO pentru construirea a doua termocentrale noi la Rovinari si Turceni, fie de încheierea unui contract ferm pentru livrarea a 22.000.000 de tone de carbune anual, începând cu 2008, iar termocentralele sa fie administrate doar de Riviera.
Portughezii s-au aratat interesati fie de asocierea cu SNLO pentru construirea a doua termocentrale noi la Rovinari si Turceni, fie de încheierea unui contract ferm pentru livrarea a 22.000.000 de tone de carbune anual, începând cu 2008, iar termocentralele sa fie administrate doar de Riviera.
Dupa ce a „uscat“ de bani românii care si-au cumparat masini second hand din import percepându-le o taxa de prima înmatriculare cu atât mai mare cu cât automobilul este mai vechi, guvernul ia în vizor potentialii clienti pentru masini noi, cu Euro 4.
"Cele trei sindicate au solicitat marti o majorare salariala medie de 13%, scazand de la 25% si nu au dorit sa aiba aceeasi solicitare cu noi.
Registrul Auto Roman (RAR) deschide, incepand cu 15 septembrie, cinci noi puncte de lucru in tara, pentru a putea face fata numarului mare de importuri de autovehicule second hand, a anuntat, joi, institutia.
Executivul scade TVA la apartamentele noi cu 14% de la începutul lui 2009. ... Ramâne la latitudinea dezvoltatorilor imobiliari daca ieftinesc sau nu.Apartamentele noi, care îndeplinesc anumite conditii stabilite de guvern, ar trebui sa fie cu 14% mai ieftine de la 1 ianuarie 2009.
Noi am stabilit ca exista o ratiune pentru introducerea impozitului forfetar si am acceptat grila de impozitare, cu conditia sa fie aprobata la pachet cu anumite deductibilitati privind cheltuielile de reparatii la masini, cu combustibilul, cu TVA la achizitia de vehicule.
google-analytics.com