Cautare

15719 de rezultate pentru "noi" (4.57 secunde)
Simtim cum noi insine ne schimbam si vedem cum toate care ne inconjoara se nasc, se transforma si pier. ... - Existenta unui continuu spatiu-timp cvadridimensional insemana ca ceea ce noi percepem ca directie lineara de curgere a timpului este doar o iluzie creata de perceptia noastra.
In urma modificarii preturilor la pompa, litrul de ECO Premium va costa 3,33 lei noi, cu 0,05 lei noi mai mult, litrul de Premium fara plumb va costa 3,31 lei noi, cu 0,06 mai mult iar litrul de Top Premium 99+ va costa cu 0,05 lei noi mai mult, respectiv 3,63 lei noi.
 Pretul favorizeaza vânzarea apartamentelor noi Diferenta de pret între cele doua tipuri de locuinte rezulta, în principal, nu din conditiile oferite, ci din suprafata utila a locuintei (apartamentele noi sunt, în general, mai spatioase).
 Pretul favorizeaza vânzarea apartamentelor noi Diferenta de pret între cele doua tipuri de locuinte rezulta, în principal, nu din conditiile oferite, ci din suprafata utila a locuintei (apartamentele noi sunt, în general, mai spatioase).
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
Vanzarile de autoturisme noi in ducat, care are o populatie de nici jumatate de milion de locuitori, au depasit 13.000 de unitati.
Nici una dintre intrebarile de mai sus nu-si va gasi vreodata un raspuns satisfacator daca, individual si colectiv, nu vom raspunde la intrebarea ce credem noi despre comunism sau socialism sau sistemul sovietic pe care l-am trait 45 de ani.
De ce sa nu vina si la noi capitanul? Dar suntem in Romania, iar la noi sa nu vina si jucatorii sa vorbeasca... ... Noi suntem nimeni... ... Despre noi nu trebuie sa se vorbeasca (n.r. ... Acel jucator a jucat tot meciul, iar noi am avut un om in minus.
In primul rand, este o realitate confirmata si de sondajele independente si de cele facute de putere, publicate in presa domnului Basescu, ca in afara de afara de Mugur Isarescu, care nu este implicat direct in politica, primii trei oameni politici ca si incredere intr-o ordine sau alta sunt lideri ai opozitiei, fie ca e vorba de domnul Oprescu, candidatul sprijinit de noi pentru Capitala, fie ca e vorba de Crin Antonescu sau de mine.
Cred ca in urmatorii 7 ani aceste fonduri europene vor depasi 35 de miliarde de euro, iar noi vom fi avantajati de prezenta foarte buna in teritoriu. ... Deci noi suntem pregatiti sa castigam cat mai mult din aceasta prajitura reprezentata de activitatea de derulare a fondurilor europene.
S-a implicat pentru a nu mai fi un simplu spectator, asa cum suntem multi dintre noi. ... Multi dintre noi comentam si suntem nemultumiti tot timpul de ce se intampla in tara asta.
S-a implicat pentru a nu mai fi un simplu spectator, asa cum suntem multi dintre noi. ... Multi dintre noi comentam si suntem nemultumiti tot timpul de ce se intampla in tara asta.
FARCAS) Una dintre ideile sugerate de fenomenul OZN este aceea ca, undeva, deasupra, exista o putere incomparabil mai mare, care nu ia legatura nemijlocit cu noi, dar isi permite, de mii de ani, mici interventii si experimente in lumea noastra, fara sa ne ceara permisiunea.
Ca mijloc de transport trenul reprezinta modalitatea pe care noi o alegem si calea catre acea destinatie - catre obiectivul sau scopul propus.
Nici noi n-am crezut ca nu este necesara, dar era imposibil de acceptat o astfel de reducere, pentru dreptul la pensie fiind un drept bazat pe contributivitate, nu poate fi asimilat cu salariul.
Il face cu o iresponsabilitate de care nu l-am crezut in stare nici noi, adversarii lui, tipand astazi, la o saptamana inainte de alegeri, ca va fi frauda.
Asteptam sa vedem si luna februarie, asteptam sa se termine si primul trimestru, pentru ca noi avem un fel de pariu cu FMI-ul si cu Comisia Europeana.
Acestea au sustinut un grad mai mare de autonomie, in sensul in care au spus - dati-ne limitele minime si maxime si apoi analizam noi, ca si primari, impreuna cu Consiliul Local, oportunitatea de a stabili o taxa mai mica sau o taxa mai mare, posibilitatea populatiei de a plati in functie de zona in care locuieste - centrul localitatii, la periferie, daca sunt utilitati sau nu si astfel am ajuns la un punct de vedere comun si am eliminat acea taxa fixa.
Multi dintre voi veti lega relatii noi cu oameni diferiti sau straini din alte tari, culturi sau religii. Acum vei fi deschis la noi cunostinte si noi oameni in viata ta.
google-analytics.com