Cautare

416 de rezultate pentru "negi pe maini" (2.59 secunde)
Caci suntem profund preocupati de recentele acuzatii care pretind ca Parlamentul si Guvernul Romaniei ar fi subminat statul de drept si independenta justitiei in incercarea de a-l demite pe presedintele Traian Basescu.
Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt. De ce l-a sustinut INTREGUL OCCIDENT pe Traian Basescu?
Babe, plozi, maini de popi, moaste. ... Poti sa o bagi pe aia cu: ... Sau, daca vrei sa-i dai gata, o bagi pe aia cu: ... Daca ai luat la pupat o fetita n-are rost sa o bagi pe aia cu Hagi.
Ce asteptari puteti avea de la un politician roman care, in disperarea lui dupa voturi, s-a apucat de vorbit ungureste cu alegatorii de etnie maghiara, adresandu-se celor din judetul pe unde romanii sunt fugariti? ... Nu e asa ca interesul national se afla pe maini bune?
Indiferent cat bine si rau s-ar fi adunat de la sarbatoarea de anul trecut, e greu de crezut ca poate exista macar un singur roman care sa spuna ca nu simte nimic pe 1 Decembrie.
Circula pe Net un text cu subtexturi.
PSD abia asteapta ca PNL sa propuna pe altul decat Crin Antonescu pentru ca vor spune ca intelegerea a fost pentru Crin si cum intelegerea a picat vom pune si noi un candidat la presedintie.
Traian Basescu ameninta ca-l va deconspira pe candidatul care a fost ofiter insa nu stim nici de unde ar putea afla asa ceva, nici cum ar putea s-o faca legal.
Mi se pare stupid si periculos sa dam vina doar pe clasa politica pentru esecurile, nu putine, din ultimii 25 de ani.
E mai usor si da bine la opinia publica” dar, profund necinstit, sa acuzi traseismul politic, sa declarai ca tu nu-ti propui sa schimbi majoritati racoland din alte partide dar sa faci exact pe dos, asadar, sa te declari public de partea unor principii sanatoase si sa promiti ceva ce stii ca nu-ti doresti sa se intample, ceva valabil si asumat doar in campanii electorale.
Gospodinele uita mancarea pe foc si rufele in masina, barbatii stau hipnotizati, cu berile in maini si chistoacele arzandu-le degetele, cu ochii in televizor.
Punctul pe Y.
In ultimii doi ani, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a privatizat pe de-o parte 78 de societati, in timp ce pe de alta parte a reziliat contractele de vanzare a 122 de companii, iar pentru alte 21 de societati a demarat procedurile de lichidare.
La aceasta ora, noua gradinita din Costinesti se afla pe ultima suta de metri pentru a fi predata beneficiarului, in jurul datei de 1 iunie a.c., investitia fiind realizata prin contributia financiara comuna a Inspectoratului Scolar Judetean Constanta si a Consiliului Local al comunei Costinesti, ne-a declarat ing.
Masurile luate prin noul Cod Fiscal, prin care se mareste impozitul pe locuinta, vor reduce considerabil numarul proprietarilor sau ii vor saraci si mai mult. ... Va creste pe de alta parte numarul celor care vor locui cu chirie.
Bucatarul-sef invata arta de a gati "ca la mama acasa" Majoritatea clientilor restaurantelor stiu ce vor de la mancarea pe care urmeaza sa o savureze. ... Astfel, orice bucatar bun trebuie sa aiba, pe langa doua maini indemanatice, si multa imaginatie.
Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Chiar daca sunteti capabil(a), nu adoptati o atitudine de "stie-tot" Cu toate ca in prima zi tendinta generala este aceea de a sta deoparte (oricum, din pricina emotiilor ai impresia ca ai maturi in loc de maini), specialistii recomanda sa dati dovada de initiativa, fara insa a parea infumurat ("Eu stiu o modalitate mai buna si mai usoara de a face acest lucru") sau a face ceva ce ar putea afecta in mod negativ compania.
Statul se spala pe maini de inca o sarcina in ceea ce priveste europenizarea sistemului energetic romanesc.
15 din 1990 privind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome scoate la iveala un aspect pe cat de interesant, pe atat de ignorat de autoritatile publice locale si conducerea respectivelor societati din Banie:
google-analytics.com