Cautare

416 de rezultate pentru "negi pe maini" (3.96 secunde)
"Poate reusim sa nu mai ratam ceea ce trebuia facut in domeniul dumneavoastra", a adaugat Basescu, precizand ca se refera la listarea pe bursa a societatii Romtelecom si la accelerarea programelor de e-guvernare.
Parlamentarii PSD vor cere in plenul Parlamentului ca, la motiunea de cenzura pe care formatiunea o va depune, sa fie aprobata procedura de vot deschis, prin ridicare de maini. ... Steiciuc a precizat ca detine aceste informatii din discutiile pe care le-a purtat cu mai multi parlamentari social-democrati.
"Pe de alta parte, daramam un guvern, si ce urmeaza? ... A veni cu formule din astea extremiste inseamna sa pierzi pe maini proprii in politica", a spus el.
Basescu a decorat marti la Palatul Cotroceni 11 evrei supravietuitori ai Holocaustului, prilej cu care a declarat ca evenimentele tragice suferite de membrii comunitatii evreiesti din Romania si de unii reprezentanti ai comunitatii rrome sunt consecinta unei perioade in care politica statului roman a constat in adoptarea unei legislatii rasiale, opresive si antidemocratice, pe fondul unei lipse acute de spirit civic si al predominantei unor sentimente xenofobe.
multimi extaziate, baloane si fulare rosii, lasere si fum, totul pe o muzica asurzitoare, dar care, aplicata cu talent, a sculat oamenii in picioare.
Presedintele Traian Basescu a cerut PD-L ca in Bucuresti sa intre in lupta politica directa cu adversarii, pentru ca, din experienta pe care a avut-o el, strategia prezentarii de "solutii, nu discutii" este insuficienta pentru castigarea Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din PD-L.
Pentru ca nu vrea doar sa promita, fiind decis sa demonstreze ca este pus pe fapte, nu doar vorbe, Viorel Pana a inaugurat ieri ambele locatii, in sediul asociatiei. "Ne-am obisnuit ca politicienii sa vina, sa stranga maini si sa plece.
daca va esua, cariera sa politica se sfarseste aici, pe malurile Marii Negre. In ceea ce-l priveste pe Popescu, imaginea lui de avocat aventurat in politica va ramane sifonata, indiferent ce se va decide de la "centru".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Voluntari, la lansarea candidatilor PSD din judetul Ilfov, ca Traian Basescu a vrut sa "darame" guvernul si premierul pe care el l-a impus pentru "viziunea bolnava a unui om avid de putere".
Registrul National al Aberatiilor este in opinia initiatorilor creat cu scopul de a-i determina pe oameni sa se implice, sa ia atitudine si sa se manifeste activ in ceea ce ei au numit viata cetatii.
Toti au dorit sa isi exercite dreptul la vot, pentru a se asigura ca ajunge comuna pe maini bune.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Sosirea Elenei Basescu la Caminul de la Suseni i-a bucurat pe batranii internati aici. Toata lumea a asteptat-o cu sufletul la gura pe mezina familiei. ... Ion Nanuti are 53 de ani si nu mai poate sa mearga din cauza unui accident pe care l-a suferit in 2002.
Ieri-dimineata, in jurul orei 8.45, presedinta sectiei de votare a observat ca Diaconu si-a exprimat optiunea atat pe lista permanenta, cat si pe cea suplimentara de la aceeasi sectie, asa ca a anuntat politia.
Traian Basescu ar trebui sa spuna lucrurilor pe nume.Bilantul la cinci ani de Traian Basescu este unul infricosator. ... doriti desfiintarea Parlamentului, presedinte ales pe viata, iar succesiunea sa se faca din tata in fiica?
Pana atunci, Romania a avut parlament unicameral, Marea Adunare Nationala (MAN), ale carei atributii, culmea, erau mai mari decat ale legislativului actual, dupa cum veti vedea in randurile de mai jos, ceea ce inseamna disiparea puterii intr-un numar mai mare de maini, exact esenta democratiei si opusul dictaturii.
Anuntul presedintelui Traian Basescu care a spus ca vrea un Executiv PD-L-PNL, condus de un premier pedelist, denota faptul ca seful statului este disperat si vrea sa ii atraga la urne pe nostalgicii defunctei Aliante D.A., sustine analistul politic Zoe Petre.
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat:
Semnalam un articol de Constantin Gheorghe, publicat pe blogul "Constiinta unui Liberal de Stanga". ... • Pe straduta care da din Calea Victoriei in Piata Amzei, o femeie in varsta, cazuta pe zapada, si, in jurul ei, ciopor de oameni:
Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
google-analytics.com