Cautare

416 de rezultate pentru "negi pe maini" (2.81 secunde)
Tanarul era legat cu sarma de maini si de picioare, dar si in jurul gatului. ... Tanarul a fost gasit in iarba, carbonizat si era legat cu sarma de maini si de picioare.
La data de 18 octombrie 2011, in jurul orei 11:00, Sectia 19 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de catre un agent de la o firma de paza si protectie, cu privire la faptul ca un individ necunoscut a intrat in interiorul unei banci din sectorul 5 si, prin amenintare cu o sabie, a solicitat casierei sa ii dea banii pe care ii are in casierie.
Potrivit informatiilor transmise AGERPRES de Politia Romana, in primele zece luni ale anului, oamenii legii au aplicat, la nivel national, 71.580 de sanctiuni contraventionale pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii unui autoturism, fara utilizarea dispozitivului "maini libere".
Dupa ce ne-a informat cat de bine am trait in perioada 2001-2004 (chiar daca nu ne-am dat seama), fostul presedinte al PSD a prezentat, practic, un raport de activitate pe durata intregului sau mandat.
Potrivit lui Videanu, principalul pilon al programului de guvernare pe partea economica va fi incurajarea investitiilor, indeosebi a celor straine, si crearea unui mediu economic sanatos, cu efect asupra vietii oamenilor. Videanu a explicat parlamentarilor ca impozitul pe profit va fi redus de la 25% la 16%.
Dupa un an de la alegerile care le-au pus in maini destinele comunitatilor, unii dintre noii edili se lauda ca au reusit sa realizeze chiar si 80% din ceea ce si-au propus si au promis in campania electorala oamenilor pentru a fi votati, altii in schimb au spus ca s-au resimtit din cauza crizei financiare, drept urmare au, pe langa reusite, si multe nerealizari.
Corneliu Vadim Tudor (PRM) este cotat in continuare cu 4%, pe urmatoarea pozitie.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
Zeci de sepepisti si de organizatori au calcat pe bataturi, atat la propriu cat si la figurat, ziaristii chemati sa relateze despre o vizita ce nu a rezolvat si nu va rezolva nimic.
Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
In acest fel, se acorda principesei Margareta si principelui Radu dreptul de folosinta, pe durata vietii a Palatului Elisabeta.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. O ploaie rece si deasa a acompaniat retragerea celui pe care o intuitie poasta a momentului l-a facut sa piarda tot ce-si dorea mai mult:
Personajele astea n-au simtul ridicolului, nu sunt stanjenite de evidenta inadecvarii, nu se simt invadate de jena atunci cand testeaza, cu devotata si indarjita hotarare, toate formele de expresie pe care le poate lua prostia.
- Adrian Sarbu a luat in propriile maini conducerea Media Pro. ... - Traian Basescu este cercetat in 7 dosare penale, care au fost suspendate pe perioada mandatului prezidential. ... nu se intampla asa ceva pe vremea lui. ... - Strans cu usa, fostul ministru al Telecomunicatiilor da in primire pe toata lumea.
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta.
Plenul reunit al Camerelor a aprobat ieri raportul de activitate si contul de executie bugetara ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) pe 2002, dar le-a respins pe cele din 2003 si 2004. Tot ieri, a fost respins raportul de activitate pe 2004 al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).
S-au stabilit in zona Valu lui Traian, exact pe locul unde, in zilele noastre, se construieste Autostrada Soarelui. ... Si-au ingropat casele din piatra pe jumatate in pamant, si-au pus acoperis de paie si stuf. ... le placea sa stea mai mult pe afara.
google-analytics.com