Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (4.55 secunde)
Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul institutiei va lucra insa ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecator si dorit de public, sa devina un mediu sigur pentru sanatatea noastra, angajati si vizitatori, deopotriva!
Muzeul National al Taranului Roman sarbatoreste Zilele Muzeului Taranului si va asteapta cu evenimente diverse si interesante, in perioada 18 - 20 septembrie 2020.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati. In special, figurine precum iepurasi,piramide de cuart, un Buddha, pasare din cuart roz.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Muzeul Agriculturii Slobozia a participat recent la targul traditional organizat la Palatul Parlamentului. "Am avut expuse 50 - 60 de piese aici! ... Promovam agricultura romaneasca, iar carele noastre au fost expuse anul trecut la Muzeul Taranului Roman.
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani.
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
Primaria Craiova a incheiat ieri un protocol cu Muzeul Olteniei prin care lucrarile de modernizare a centrului vor beneficia de supraveghere arheologica. Scandalul privind supravegherea arheologica a lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei a fost "dezamorsat" ieri, cand primaria si Muzeul Olteniei au ajuns la un compromis.
Democratii galateni sustin ca au gasit cea mai buna solutie la problema constituita de lipsa unui teren bun pentru construirea unui nou sediu Muzeului de Arta Vizuala.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Iin cursul zilei de sambata, premierul a vizitat muzeul fostului lagar nazist de la Auschwitz II-Birkenau, pentru a aduce un omagiu victimelor Holocaustului. ... Donald Tusk s-a declarat atunci extrem de multumit de intalnirea cu Victor Ponta, subliniind ca s-au inteles "de la prima privire".
Cele noua sute de milioane de lei, destinate construirii unui nou sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala, stau neutilizate in bugetul Consiliului Judetului. Directorul muzeului, Dan Basarab Nanu, se arata ingrijorat de eternele aminari ale lucrarilor, dar si de posibilitatea ca patrimoniul artistic sa ajunga in strada.
Corporatia japoneza Mazda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Geneva noua Mazda3 MPS - varful de gama ultraperformant, alaturi de Mazda3 cu sistemul "i-stop", anunta www.informatiiauto.ro.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
In luna septembrie, chiar de Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Muzeul Pietrei este, cum insusi o marturiseste poetul Lucian Avramescu, "nebunia si dragostea mea".
google-analytics.com