Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (3.18 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania. ... Un veac de zoologie in Romania.
Obiecte uitate de extraterestri? ... FARCAS) In 1973, in inima Transilvaniei, in apropierea orasului Aiud, muncitorii care extrageau nisip dintr-o cariera, nu departe de raul Mures, au gasit 3 obiecte, impachetate ca intr-o coaja, sub un strat gros de 10 metri de nisip pietrificat.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor". ... Biletul de intrare la expozitie este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii si pensionari.
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum: ... Urmatoarea expozitie la care ea si iubitul ei vor participa va fi organizata de Florii, intre 26 - 28 aprilie, la Muzeul National de Geologie.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! Am lucrat trei ani la Muzeul National de Geologie si am legat prietenii aici. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica", isi incepe Catalina povestea.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
Patriotism prin Ordonanta de urgenta. ... Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului. Domnul ministru isi permite un abuz fata de istoria acestei sculpturi.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Muzeul de Stiinte ale Naturii din Craiova ar putea ramane inchis anul acesta din cauza aparitiei unui act normativ care interzice institutiilor publice sa achizitioneze mobilier.
Despre "averea" sotilor Elena si Nicolae Ceausescu inca se mai vorbeste - si asta pentru ca multe obiecte din casele de vacanta ale acestora au devenit exponate prin muzeele tarii.
Legea bugetului de stat pe acest an le interzice demararea unor noi investitii daca nu si-au platit datoriile pentru lucrarile finalizate deja. ... Anuntul a fost facut de presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, in cadrul unei intalniri in care a prezentat lista de investitii pe anul in curs.
Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
In Adevarul a aparut, in urma cu ceva timp, un articol scris de Ionela Stanila si intitulat: ... Muzeul Dunarii de Jos, singurul din Europa care detine o colectie de arta preistorica.
In perioada 1 iulie - 17 septembrie 2017, va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii - Culorile prin aripi. De sambata, 1 iulie, fluturii isi iau zborul la Muzeul Antipa!
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. Aceasta se desfasoara pe 8 si 9 iunie la Muzeul "Antipa".
google-analytics.com