Cautare

5050 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (2.89 secunde)
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Sanatatea si Educația din Salaj, exemple de manageriat in folosul oamenilor Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Spun cu mandrie ca investitiile in Sanatate derulate in judetul Salaj pot fi exemplu pentru intreaga tara.
Daca ati fost reclamat si cercetat penal pentru prejudicierea prin frauda a asociatilor italieni de la SC Astra Legno SRL Pecica (cetateanul italian Brandini Marcolini Cezare, cu domiciliul in Florenta, si firma SC Legno Planet SPA, cu sediul in Florenta), la care ati detinut functia de director tehnic in perioada 1996-2000?
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre cum trebuie puse pe roate toate canalele Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
Bihor, Satu Mare, Arad si Salaj. ... Sprijinul politic l-a primit de la taica-sau, fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si vicepresedintele, pe vremea aceea, a organizatiei judetene a PNTCD. ... Nimeni altul decit fostul director general al firmei Transilvania General a fratilor Micula.
Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
Oamenii nu au respectat conditiile impuse de APIA - nu au folosit samanta certificata sau nu si-au asigurat culturile asa cum era prevazut in contract.
Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
O infrangere care a fost pusa, cu vehementa, pe seama arbitrajului lui Alexandru Tudor, care, toata lumea a fost de acord, a inchis ochii la cel putin un penalty clar ce trebuia acordat trupei lui Andone.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Cert este ca sunt director!".
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Directorul general interimar al TVR, Alexandru Sassu, a renuntat la functia de secretar executiv al PSD, au declarat, vineri, surse din formatiune. Plenul Parlamentului l-a numit, saptamana trecuta, joi, pe Alexandru Sassu ca director general interimar al SRTv, pana in octombrie.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
Catalin Gabriel Cirstoveanu, sef sectie terapie intensiva neonatala spitalul "Marie Curie", este "ingerul pazitor" al lui Alexandru si a altor copii cu astfel de probleme. Pe 9 ianuarie 2009 s-a nas­cut la Buzau Alexandru Gabriel.
google-analytics.com