Cautare

5053 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (2.69 secunde)
APIA anunta ca incep platile. ... Saptamana aceasta incepe plata subventiei pentru fermierii care au cultivat tutun anul trecut, a anuntat directorul Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) Dolj, Emil Calugaru.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), institutie subordonata ministrului Agriculturii, a atribuit contractul unei firme bulgare care nu si-a respectat intelegerea. "Distribuirea produsului alimentar - ulei - nu se va mai efectua, conform informarii APIA nr.
Probabil pentru a risipi eventualele zvonuri rautacioase, conform carora numirile s-au facut pe criterii politice, prefectul Florin Stancu a declarat ca proaspetii directori ai Garzii Financiare, Liviu Mihai Dumitrascu - director coordonator si Cornel Corcoveanu - director adjunct, si-au castigat functiile in baza unor concursuri de proiecte organizate de minister, proiecte in urma carora celor doi sefi le-au fost evaluate "cunostintele si abilitatile de management".
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Daca in unele filiale peremiste, din anumite judete, cei ce-l idolatrizau nu cu mult timp in urma pe Vadim Tudor, azi, isi parasesc sediile si "idolul" pentru a urma un nou lider, in Salaj, dupa cum ne asteptam, PRM ramane fidel tribunului.
Daca in unele filiale peremiste, din anumite judete, cei ce-l idolatrizau nu cu mult timp in urma pe Vadim Tudor, azi, isi parasesc sediile si "idolul" pentru a urma un nou lider, in Salaj, dupa cum ne asteptam, PRM ramane fidel tribunului.
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice.
Cu toate ca nu au fost prezenti la intalnirea de la Gura Humorului, presedintii organizatiilor judetene din Salaj ai PNL si PD, Catalin Micula, respectiv Viorel Stanca, impartasesc relativ aceleasi opinii cu liderii lor, desigur, atunci cand vine vorba de fuziune. ... Viorel Stanca, presedintele PD Salaj:
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Acest proces de recalculare nu a fost unul de majorare a pensiilor, ci de asigurare a unui raport de echitate intre toti pensionarii din sistemul public de pensii, a precizat directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj, Florian But.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
google-analytics.com