Cautare

5049 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (8.79 secunde)
Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Galati a aprobat 492 de cereri venite din partea proprietarilor de plantatii viticole pe rod cu soiuri nobile pentru struguri de masa si vin, inclusiv pentru vinurile cu denumire de origine controlata.
O misiune de audit din partea Comisiei Europene va evalua, incepand din 28 ianuarie a.c., activitatea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in ceea ce priveste gestionarea fondurilor europene.
Aproximativ 17.000 de fermieri isi primesc, in perioada 2-4 aprilie, sumele alocate pe suprafata din fondurile europene, aferente anului 2007, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite agricultorilor in contul subventiilor pe suprafata din fondurile Uniunii Europene (UE), pe care acestia urmeaza sa le primeasca pana la sfarsitul lui iunie 2008, a anuntat miercuri banca.In acest scop, BCR a semnat o conventie cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR).
Fermierii care nu au utilizat bonurile pentru infiintarea culturilor de toamna trebuie sa le restituie centrelor locale ale Agentiei de Plati ti Interventie pentru Agricultura, iar reprezentantii agentiei vor verifica, pana in 15 iunie, intreaga suprafata pentru care s-a cerut sprijin financiar.Ministerul Agriculturii ti Dezvoltarii Rurale (MADR) a acordat fermierilor, in 2007, sprijin pentru infiintarea culturilor de toamna prin atribuirea gratuita de bonuri valorice, pentru subventionarea motorinei sau a biodiselului ti pentru achizitionarea de seminte, pesticide sau ingrataminte.Potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati ti Interventie pentru Agricultura (APIA), vineri, pentru NewsIn, de acest sprijn financiar au beneficiat 366.971 de fermieri, pentru o suprafata de aproximativ 2,9 milioane de hectare."Suprafata care se verifica este de 100 %.
Cu toate ca joi a fost ultima zi în care fermierii puteau depune solicitarea pentru subventia pe suprafata de la UE, fara a primi penalizari, acestia nu s-au înghesuit la biroul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Cu toate ca joi a fost ultima zi în care fermierii puteau depune solicitarea pentru subventia pe suprafata de la UE, fara a primi penalizari, acestia nu s-au înghesuit la biroul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Satui sa tot astepte subventiile de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), cultivatorii de sfecla au anuntat ieri ca vor organiza actiuni de protest daca nu vor primi banii in perioada urmatoare.
Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) s-au confruntat, in 2008, cu situatia neidentificarii corecte a parcelelor agricole. Astfel, din calculele facute de inspectorii APIA a reiesit ca fermierii constanteni au supradeclarat un numar de 2.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) anunta ca, in data de 2 martie a. ... Pentru a beneficia de acest sprijn financiar, fermierii trebuie sa depuna la sediile APIA o singura cerere de plata in perioada 2 martie - 15 mai a.
Pentru a beneficia de acest ajutor, fara penalitati, fermierii trebuie sa depuna o singura solicitare la sediile Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in perioada 2 martie - 15 mai 2009.
Fermierii constanteni nu par interesati sa-si primeasca banii de la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA). ... "APIA solicita ferm ca oamenii sa se prezinte la ora si data stabilita pentru a evita aglomerarile.
Anul acesta, reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) s-au tinut de cuvant si au inceput autorizarea la plata a subventiei pe suprafata aferente anului trecut inainte de sfarsitul lunii martie.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) a inceput efectuarea etapei de autorizare la plata pentru Campania 2008. ... 273,62 euro, plata urmand a fi efectuata de catre APIA Bucuresti direct in conturile fermierilor.
Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, incepand din data de ieri, 29 aprilie a. ... Astfel, pentru a veni in sprijinul producatorilor, APIA a pus la dispozitia acestora cereri pretiparite care cuprind si efectivul de animale inregistrat in Registrul National al Exploatatiilor.
Si, la varsta mea, unde sa ma angajez?", intreba, mai mult retoric, bailesteanul Claudiu Cojocaru, un fermier intre doua varste, venit la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, pentru a depune dosarul pentru subventia in zootehnie.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca toti crescatorii de animale pot depune cereri pentru platile nationale directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnie pana la data de 15 iunie a.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste apicultorilor ca termenul limita pentru depunerea cererilor de plata pentru actiunile realizate in anul 2009 si care sunt prevazute in Programul National Apicol este 15 august 2009.
Agricultorii au motiv de bucurie, daca avem in vedere faptul ca, incepand cu 16 octombrie, vor fi demarate platile pentru cererile de sprijin pe suprafata pentru anul 2009, a declarat joi directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin.
APIA anunta ca incep platile. ... Saptamana aceasta incepe plata subventiei pentru fermierii care au cultivat tutun anul trecut, a anuntat directorul Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) Dolj, Emil Calugaru.
google-analytics.com