Cautare

5050 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (6.64 secunde)
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
vedeteblog.com / BIOGRAFIA ALEXANDRU TIMOFTE: fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Sfantul Alexandru, protectorul omenirii. Ce se spune despre persoanele care poarta numele de Alexandru si Alexandra In fiecare an, pe 30 august, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine. Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
Pentru inceput, este necesar sa precizam ca cei doi mentionati sunt angrenati in competitia privind (re)castigarea functiei de presedinte al PD Salaj, confruntare transformata, cel putin in ultimul timp, intr-o adevarata lupta intr-un ring de box.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a participat, la finele saptamanii trecute, mai precis sambata, la cateva intalniri cu reprezentantii administratiei locale si judetene, dar si cu o parte dintre colegii sai din Partidul Conservator Salaj.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist. ... Eu m-am nascut taranist si voi muri taranist", a declarat luni Muresan.
Procesului intentat fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, acuzat de deturnare de fonduri internationale, a fost amanat inca o data. In acest context, Muresan s-a aratat extrem de deranjat de amanarile repetate si acuza procuratura ca nu reuseste sa stranga dovezile care sa-l incrimineze.
Pana aseara (duminica - n.a.), a fost randul CFR-istului din Cluj, Iuliu Muresan, sa se bata belicos cu pumnii in piept. ... Cand Mititelu s-a suparat si a amenintat cu dezvaluiri despre "smecheriile" CFR-ului, domnul Muresan s-a scuzat public de ofensa si a tacut malc.
In subordinea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) functioneaza doua agentii de plati care vor gestiona fonduri comunitare - APIA si APDRP. ... Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD - si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
Conform datelor centralizate de Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, pana in acest moment, in Registrul Fermelor au fost inscrise 352.000 de hectare de teren.
In timp ce Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati se zbate sa-si indeplineasca obligatiile catre producatori cu cei 20 de angajati pe care ii mai are, Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Galati se extinde pe zi ce trece, primind fonduri importante pentru angajarea de noi salariati si dotarea cu masini si calculatoare.
Comisia Europeana efectueaza în România, în perioada 28-31 ianuarie, o misiune de audit privind activitatea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in luna octombrie a acestui an a scazut fata de perioada similara din 2007 cu circa 30%, situatie provocata de actuala criza financiara, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).
Fermierii ale caror terenuri au fost selectate pentru controlul prin teledetectie risca sa piarda banii pe suprafata aferenti anului trecut daca nu se prezinta la APIA sa-si clarifice situatia.
Zeci de oameni s-au inghesuit ieri la sucursala APIA Dolj, pentru a solicita subventia pentru animale. Sediul sucursalei Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj parea neincapator ieri - dimineata pentru zecile de oameni veniti sa solicite subventia acordata de stat pentru bovine, ovine si caprine.
google-analytics.com