Cautare

47 de rezultate pentru "muraturi" (3.60 secunde)
In fiecare toamna, ma uit pe la cunostinte si vecini sa vad cine mai pune muraturi. ... Si nu din cauza ca romanul nu mai mananca muraturi pentru ca s-a americanizat si a trecut pe hotdog cu suc de rosii.
Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi (Autoare:
Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi (Autoare:
"Am adus muraturi precum:
Am venit cu muraturi si trei soiuri de rosii:
Din borcanul cu muraturi mai sare uneori Nicolita, cum s-a intamplat cu Craiova, cand a reusit miracolul sa dea gol cu capul, iar capac la toate pune Surdu, a carui freza irezistibila il face sa uite care este rostul lui pe teren.
Mai trebuie adaugat ca, daca preturile prea mari la legume va conving sa nu mai puneti muraturi anul acesta, tot din pietele Mangaliei va puteti aproviziona cu gogonele si castraveti gata murati la 6-10 lei/kilogramul.
Nu cred in viitorul ca business al presei scrise. Sa scot un ziar ca sa-l fac ambalaj pentru muraturi nu este genul meu", declara Vantu.
Li se adauga produse traditionale din carne de porc, vitel, oaie, gasca din Galati, Botosani, Suceava, Ialomita si Iasi, cascavaluri olandeze si dulciuri unguresti. Adaugati meniului de bunatati muraturi fara conservanti: pepene galben si rosu, mere, pere murate, castraveti si muraturi asortate.
Impreuna cu sotia sa, el pregateste in fiecare toamna dulceturi, muraturi si alte conserve, toate produse suta la suta romanesti. La standul sau gasesti muraturi la borcan, dulceata de ardei iute, zacusca.
Dulceturile sunt la 15 -20 RON kg, zarzavat pentru ciorbe - la 10 RON kg, zacusca este la 20 RON borcanul, muraturile la bidon de 5 kg - conopida si gogosari la 70 RON kg, muraturi asortate - la 10 RON kg, iar la bidon de 2 litri - la 25 RON, ne-a spus Constantin Buftea din comuna Itesti.
Dulceturile sunt la 15 -20 RON kg, zarzavat pentru ciorbe - lala 10 RON kg, zacusca este la 20 RON borcanul, muraturile la bidon de 5 kg - conopida si gogosari la 70 RON kg, muraturi asortate - la 10 RON kg, iar la bidon de 2 litri - la 25 RON, ne-a spus Constantin Buftea din comuna Itesti.
Si muraturi si dulceturi, tot, tot, tot. Pina acum in fiecare toamna doar eu ma zbateam. 'Ce mama, pai daca nu esti tu, noi o sa murim de foame' mi-a spus fat ", spune Genoveva, iar telefonul ii suna din nou.
atunci cand suntem invitati de organizatori", ne-a spus Maria Petcu din Giurgiu. Tot la standul lor mai gasiti si muraturi - la 20 RON borcanul de 2 kilograme.
Acesta a fost de fapt semnalul pentru simpatizantii PD-L, in majoritate pensionari, pentru a se imbulzi asupra micilor, carnatilor, fripturii si berii - toate asezonate cu muraturi, oferite cu generozitate de democrat-liberalii sectorului 1.
branza de Novaci, trandafiri oltenesti, drob de miel, placinte mehedintene cu branza si carne, sarmalute oltenesti, paine in test, carne de la garnita cu mamaliguta si muraturi, stropite cu rosioara de Dragasani, vin premiat de Samburesti si vin de Dabuleni.
Nu mai putem accepta garaje facute din "trei cartoane" sau pe cele transformate in anexe ale locuintei, unde sunt depozitate muraturi sau obiecte de uz casnic uzate, in timp ce masinile stau parcate pe trotuare.
Despre Cotidianul, Vantu spunea cu dispret ca "nu mai da bani pe hartie de impachetat muraturi". Un mogul bine orientat.
Antreuri Salata ruseasca vinaigrette, 8 lei Zacusca de vinete coapte la foc de lemn, 9 lei Fasole batuta cu ceapa caramelizata, 8 lei Platou antreuri zacusca, fasole, salata vinaigrette, 21 lei Praz cu masline, 12 lei Stiuca umpluta, 22 lei Muschi de vitel la cuptor, servit rece 20 lei Somn afumat cu capere, ulei de masline si portocala, 22 lei Bors din peste de Dunare, 15 lei Protap Somn impanat cu ghimbir si usturoi, 29 lei Feluri principale Crap la cuptor umplut cu varza ciuperci si stafide Crap la cuptor umplut cu orez si ierburi de la Calafat, 28 lei Tocanita de ciuperci, 18 lei Sarmale de gasca, vitel si purcel, fierte in vin, 29 lei Carnaciori proaspeti, fierti in vin, 18 lei Picior de porc afumat si fiert in zeama de varza, 23 lei Felurile principale sunt servite cu garnitura si muraturi in apa de izvor Desert Cornulet cu nuca si lamaie verde, 4 lei Placinta cu mere si gutui, 7 lei Felie de gutuie in sirop, 8 lei Afumaturi la lemn de prun Slanina afumata la lemn de prun, 5 lei Carnat de capra, vitel si porc mistret, 5 lei Pastrama de gasca - o jumatate de gasca afumata, 8 lei Pastrama de rata - o jumatate de rata afumata, 8 lei Lebar, 5 lei Caltabos, 5 lei Vinul lui Dinescu Vin fiert, cupaj merlot cu cabernet sauvignon Cramposie, sec, 2009 Sovignion blanc, demisec, 2009 Feteasca alba, demidulce, 2009 Merlot, sec, 2010
Cu totii gasesc acum cu usurinta unele dintre cele mai savuroase fructe si legume din recolta romaneasca si nu numai, gata sa fie transformate in traditionale dulceturi si muraturi, precum si uleiul de floarea soarelui tocmai bun pentru zacusca, si condimentele bine alese pentru conservele preferate.
google-analytics.com