Cautare

1028 de rezultate pentru "mos craciun protv" (2.96 secunde)
ProTV Chisinau: ... ProTv a scris in stilul propriu: "Cine-i nascut in Tepesti si a dat teapa de 50 miliarde de lei vechi?"
victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!! ... Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. Potrivit GSP, Cosmin Contra e suparat inainte meciurilor cu Lituania si cu Muntenegru.
Eu incerc sa o recuperez sub ochii tai". Pe pagina sa, pe www.ProTv.ro, George Buhnici isi aminteste: ... protv.ro
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
PROTV: ... Creatorul sau, regizorul Stere Gulea, dezvaluie pentru PROTV.RO, cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a vedea pelicula.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri: ... “Pai ce, avem Guvern ca sa am Craciun?“. ... “Sa stiti ca 12 ani cat am fost pe mare Craciun era cand soseam acasa.
Postari ca cel mai bun film de Craciun, colinde cantate de Elvis Presley (preferatul lui Christian), Paula Seling sau Mariah Carey, urari pentru C(h)ristiani si C(h)ristiane, sfaturi pentru o noapte luminoasa ori chiar cereri de binecuvantare catre Dumnezeu, au facut ca personalitatea online a lui Christian Ciocan sa fie apreciata profund si in aceasta mare sarbatoare.
Pentru majoritatea romanilor de rand, aproprierea Sarbatorilor de iarna nu reprezinta neaparat un prilej de bucurie, dat fiind faptul ca pentru achizitionarea unui Brad de Craciun si pentru impodobirea lui, cetateanul trebuie sa bage adanc mana in buzunar.
Salariatii din primarii nu si-au mai luat banii de trei luni • Conducerea Consiliului Judetean Valcea sustine ca va rezolva problema si oamenii isi vor lua banii inainte de Craciun Funtionarii publici angajati la mai multe primarii din judet nu si-au mai luat salariile de doua, trei luni, pentru ca fondurile bugetelor locale s-au terminat.
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu. Acesta a precizat ca perioada in care se vand cele mai multe pachete pentru Craciun si Revelion este cuprinsa intre jumatatea lui octombrie si jumatatea lui noiembrie.
Daca v-ati propus sa va petreceti vacanta de Craciun intr-una dintre statiunile montane romanesti, atunci grabiti-va sa faceti rezervari.
In episodul de astazi, de la 21:00, "Asii amanetului" se pregatesc pentru petrecerea anuala de Craciun. Chumlee este cel care o organizeaza, astfel ca trebuie sa se incadreze in buget, pentru a-si castige prima de Craciun.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
Nu stiu ce e ala Craciun, mama, n-au avut niciodata Craciun. ... Acum e iar Craciun. ... Viata e in fiecare masa de Craciun in familie, in fiecare sarbatoare alaturi de ei, in fiecare zi pe care o planuiesti doar pentru tine si ei.
Au luat cuvantul Victor Craciun, Presedintele Ligii Culturale, Vasile Ponoran, primarul Orasului Zlatna, care a adus omagiul locuitorilor de astazi ai Centrului Daciei, din judetul Alba, Acad.
A inceput deja inregistrarile pentru albumul sau de Craciun. ... Lucrez deja la albumul meu de Craciun si va prezint intreaga mea echipa de lucru, suntem ca o familie.
Special pentru sarbatori, artista si-a dorit sa ofere un cadou inedit publicului sub forma noului sau colind intitulat "Miracol de Craciun" si a clipului video ce insoteste aceasta piesa, primul videoclip scurtmetraj din Romania.
google-analytics.com