Cautare

1028 de rezultate pentru "mos craciun protv" (4.03 secunde)
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial. ... Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"!
Vedeta, care este acum in promovare cu piesa "Prea Tare", ne-a dezvaluit ce cadouri prefera sa faca de Craciun, baietelului si sotului sau, dar si care a fost cel mai frumos dar pe care l-a primit cu ocazia acestei sarbatori!
De Craciun ne punem inimile-n palma si colindam lumea, ne sacrificam pulsul, lasandu-ne explorati si exploatati pana in adancul sufletului.
De Craciun e bine sa oferi cadouri pentru a te asigura ca anul care urmeaza va fi un an imbelsugat. Pentru a alunga ghinionul, in seara de Craciun, e bine sa aprinzi lumanari si sa le lasi sa arda pana se vor stinge singure.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
Fie ne aminteste de copilarie, de un Craciun petrecut la tara la bunici sau de unul alaturi de marea noastra iubire din adolescenta. ... II poti cultiva copilului tau spiritul Craciunului, invatandu-l despre originea lui Mos Craciun, dar si profitand de aceasta sarbatoare pentru a-i preda primele lectii de religie.
Mos Craciun a venit inca de ieri la Organizatia Judeteana PC Galati pentru a le aduce daruri celor mai mici dintre conservatori. In sala de sedinte a sediului de partid a fost instalat un brad de Craciun, iar un grup de tineri i-au cintat Mosului colinde.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii olimpici ai angajatilor de la Doljchim si i-a rasplatit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut anul acesta la concursuri si olimpiade.
Concursul de desene Craciun 2014, ajuns la cea de-a 26-a editie, s-a desfasurat in cele 17 orase din Romania cu hipermarketuri Carrefour:
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
De sus din cer cad ghiocei Suna-n vazduh mii de clopotei O stea de-argint a rasarit Iar brazii in alb acum s-au gatit Dintr-un lacas de inceput Pruncul Iisus azi s-a nascut Cu suflet cald sa il primim Sa fim mai buni sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare Cu gindul doar la jucarii Sint mai cuminti ai vostri copii Pe drum de nea colindatori Lumii vestesc dragi sarbatori Un om sarac sta necajit Si pentru el Iisus a venit Un vis macar sa-i implinim Sa fim mai buni, sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare.
pana la momentul aducerii-aminte ca vine Mos Nicolae, Mos Craciun si altele asemenea... ... Si, tot in ajun de mos Nicolae si alte alea, copilasii nostri demonstreaza, inca o data, ca profesorii care s-au plans ca sunt agresati de invatacei au avut o oarecare dreptate.
Care sunt o parte din telespectatorii PROTV, unii din domeniul business sau conexe, furajati cu stiri si jurnale de bunastare.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV. ... STIRILE PROTV
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
google-analytics.com