Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (6.53 secunde)
Desi nu ne place cA¢tusi de putin sa o recunoastem, una dintre problemele reale ale RomA¢niei, pentru care vom avea parte mai mereu de un stegulet rosu, este lipsa bunului-simt sau, mai pe sleau, mitocania care se manifesta la tot pasul.
Buhaescu 15 pen., Rosu 63 Echipele de start: ... Rosu (Dudea 88?), Iul. Rosu - Buhaescu (Tira 88?), Al. D. Pop (Bani 74?) Rezerve neutilizate:
Fie ca e vorba de trecut pe rosu, de condus fara centura sau de neacordat prioritate, orice sofer stie adevaratul motiv pentru care a fost tras pe dreapta.
- despre faza cartonasului rosu) Faza este discutabila, are acoperire regulamentara, ii doresc sa arbitreze in finala Champions League si il voi urmari daca va mai acorda rosu la o asemenea faza.
Ministrului bulgar de justitie, Gheorghi Petkanov - aflat la Bucuresti pentru o intalnire cu omologul sau roman, Monica Macovei, dar si cu procurorii generali ai Ministerului Public si Departamentul National Anticoruptie - a declarat ieri ca intre Romania si Bulgaria nu ar trebui sa existe concurenta, pentru ca aceste tari trebuie sa fie acceptate impreuna in Uniunea Europeana.
Ieri, imbracat intr-un pulover rosu, Basescu a cantat live imnul care l-a insotit si in campania din 2004 si a vorbit despre "Ciuleandra" ca despre un "cantec magic".
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
A lucrat ca ospatar, si-a dorit sa devina vanzatoare, dar ajuns una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania. Monica Barladeanu spune ce sacrificii a facut ca sa ajunga pe covorul rosu.
Monica Macovei (foto), fost ministru al Justitiei in perioada 2004-2007, a acceptat propunerea PD-L de a candida la alegerile pentru Parlamentul European, au declarat surse politice.
Presedintele Traian Basescu o sprijina total pe ministrul Justitiei Monica Macovei in actiunea de reformare a Justitiei si a avertizat ieri ca politicul nu va permite o justitie independenta in coruptie si ineficienta. ... El i-a multumit ministrului Justitiei, Monica Macovei, pentru efortul depus la elaborarea celor doua strategii.
Dupa Monica Macovei si Sulfina Barbu, proaspata sefa a organizatiei de Bucuresti, Elena Udrea, o pofteste si ea afara din partid pe fosta ei colega de guvern, scrie Gandul.
Solicitarea a fost insa trimisa la Camera Deputatilor de Monica Macovei la cererea lui Daniel Morar, procuror sef al DNA, departament aflat in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, au viziuni diferite privind controlul averilor demnitarilor, adancind confuzia pe aceasta tema. ... La ea au participat ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Lucrarile nu au mers insa ca pe banda rulanta, ci s-au inregistrat si altercatii fie intre ministrul Justitiei Monica Macovei si deputatii PSD, care au reusit sa promoveze amendamente cu ajutorul PNL si UDMR, fie intre Macovei si democrati, care nu au prea fost pe faza la vot.
Monica Gabor l-a anuntat pe fostul sau sot, Irinel Columbeanu, ca primul lucru pe care-l va face de la sosirea sa in tara va fi acela de a petrece cat mai mult timp cu Irinuca.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Atat Monica Macovei, cat si parlamentarii au facut compromisuri pentru finalizarea dezbaterilor si votarea legilor in conformitate cu cerintele UE.
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
PD si-a reafirmat ieri sprijinul pentru ministrul Justitiei, Monica Macovei, si pentru masurile pe care acesta trebuie sa le ia in privinta reducerii duratei proceselor civile si penale si a intaririi responsabilitatii magistratilor in actul de justitie.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat joi seara la Bruxelles ca Olli Rhen, comisar european pentru Extindere, s-a aratat "foarte dezamagit si suparat" de incercarile parlamentarilor romani de a schimba procedura de numire si revocare a procurorului general, dar si de a modifica ANI.
google-analytics.com