Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (8.29 secunde)
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Unul dintre cele mai cunoscute atacuri a aparut intr-un cotidian central, care, citand dubioase a€žsurse care doresc sa-si pastreze anonimatula€œ, o prezenta pe Monica Macovei ca fiind o impatimita consumatoare de bauturi alcoolice, care, la betie, face urat, avand chiar obiceiul de a sparge pahare.
O alta anomalie a siteului oficial al PSD este faptul ca fundalul albastru - in diferite nuante - este dominanta pe prima pagina a siteului, desi formatiunea si-a schimbat culoarea oficiala in rosu de mai bine de doua luni.
Blazonul sau reprezinta un soare rosu strapuns de o sulita aurie, iar deviza sa este Neplecat, neinfrant, nesfaramat. ... Blazonul lor reprezinta un dragon rosu cu trei capete care scuipa foc, asezat pe un fundal negru, cele 3 capete reprezentandu-i pe Aegon si pe surorile sale.
Astfel ca a cerut permisiunea sa devieze de la traiectoria de aterizare si sa se intoarca spre OZN-ul stralucitor si rosu, "doar pentru a vedea ce face acesta".
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Eu am folosit tuica de prune si vin rosu de butuc.
- Am observat un corp globular (sferic), luminos, de culoare alb-liliachiu fluorescent, cu un brau de lumini la mijloc, de culoare rosu-deschis si verde-deschis, care cobora peste soseaua de deasupra barajului si care, in aparenta s-a asezat pe asfalt, in mijlocul barajului.
Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
Tendintele verii anului 2006 incurajau decorarea locuintelor in nuante din aceeasi gama, vara lui 2007 vine cu propuneri indraznete si combinatii de culori puternice, contrastante (portocaliu-albastru, galben-verde, rosu-negru, violet-roz). ... Nuantele de rosu sunt inchise, puternice, contrastante si pot fi combinate cu negru, alb, lila sau crem.
Drapelul National - albastru, galben, rosu -de la lance- a fost decretat, pentru prima oara, ca simbol national de Guvernul revolutionar provizoriu din Tara Romaneasca la 14/26 iunie 1848, avand deviza Dreptate - Fratie inscrisa pe el.
Prima dintre acestea, Larisa Rosu, care este si componenta a lotului national de box, a reusit sa fie cea mai buna pugilista a categoriei 70 Kg, reusind sa-si adjudece trofeul dupa ce a trecut fara emotii de adversare de calibru de la cluburi cotate mult mai bine la inceputul intrecerii.
Recent, presedintele Traian Basescu a atras atentia Ministerului de Finante ca nu si-a facut treaba si ca vom primi "stegulet rosu" din partea Comisiei Europene din cauza ca monitorizarea incasarilor taxei pe valoarea adaugata nu este functionala.
Tot "rosu" este posibil sa primeasca si sistemul de informare despre colectarea accizelor si a TVA. ... Orban a precizat ca este posibil ca si acest capitol sa figureze in raportul Comisiei cu un steag rosu, dar ca lucrurile o vor lua totusi intr-o directie buna.
Dupa ce Agricultura din Romania a vazut steguletul rosu in fata ochilor, Comisia Europeana considerand ca din acest punct de vedere nu meritam integrarea, actuala Putere a decis ca masurile care se impun trebuie sa fie drastice si totodata sa demonstreze ca nu actualul Guvern este in culpa.
Cod rosu in 4 judete Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat avertizarea de cod rosu, pentru intervalul luni, ora 14.00 - marti, ora 16.00, pentru cursul mijlociu al Siretului (sectorul aval Lespezi -Dragesti) si pentru Prut (sector amonte Stanca Costesti), aferente judetelor Botosani, Neamt, Iasi si Bacau.
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
google-analytics.com