Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (9.03 secunde)
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va intruni in 4 septembrie, data la care ar putea fi luata in discutie propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in ceea ce o priveste pe Monica Serbanescu.
Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a refuzat oferta PD-L de a candida pentru un post in Parlamentul Romaniei.
Poul Nyrup Rasmussen, liderul socialistilor europeni, a evitat vineri un raspuns transant la intrebarea daca o considera pe Monica Macovei (foto) indezirabila in Parlamentul European, spunand doar ca "nimeni nu are monopolul luptei impotriva coruptiei". ... - Monica Macovei).
Candidatul PDL la europarlamentare Monica Macovei si premierul italian Silvio Berlusconi, care conduce lista partidului sau in toate cele cinci regiuni electorale italiene, fac parte din lista cu cele mai proaste 12 candidaturi - "12 terrible candidates" - pentru alegerile europene din 4 - 7 Iunie pentru Parlamentul European, data publicitatii joi la Bruxelles de catre Partidul Socialistilor Europeni (PES).
EBA a laudat si flerul presedintelui-tata la femei, in categoria "alegerilor bune" incluzandu-le pe cele doua ministrese - Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi -, dar si pe Roberta Anastase si Sulfina Barbu.
Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, a afirmat ca Monica Iacob Ridzi trebuie indepartata din Guvern, deoarece, in caz contrar, premierul Emil Boc si intregul Cabinet, precum si PD-L vor fi afectati de decredibilizare.
Camera Deputatilor a aprobat cu 192 de voturi pentru si 35 de voturi impotriva cerererea procurorului general de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
Gazeta Sporturilor publica, in editia de astazi, o noua serie de dezvaluiri in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob-Ridzi.
Deputatul PD-L, Monica Iacob-Ridzi, este internat de mai multe zile in stare destul de grava la Spitalul Universitar Bucuresti, declara surse apropiate familiei, citate de realitatea.net. ... Potrivit medicilor, Monica Iacob Ridzi va mai ramane cel putin trei-patru zile in spital, in functie de cum raspunde la tratament.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Romania Libera, ca deputatii PDL Dan Pasat si Monica Iacob-Ridzi ar trebui exclusi din partid din cauza problemelor acestora cu justitia pentru a reda credibilitatea PDL.
Vicepresedintele PDL Monica Macovei sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca liderul PSD Victor Ponta "nu e doar imatur, are si tupeu", referindu-se la o declaratie a acestuia referitoare la meritele pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ... Si crede ca poate pacali o tara intreaga", sustine Monica Macovei.
Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca." Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
Cu un palmares impresionant, Monica Iagar este una dintre cele mai apreciate atlete din Romania.
Cu pregatirea si competentele sale, Monica Gheorghiu ar fi putut fi un manager de top intr-o mare corporatie. ... Monica Gheorgiu promoveaza programe de descoperire, prin teste recunoscute international, a copiilor supradotati si programe de educatie alternativa destinate atat copiilor, cat si parintilor acestora.
Monica Luminos Redactor-Sef Doctorul meu: ... Ne ofera cele mai bune sfaturi conferentiar doctor Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. ... MONICA LUMINOS:
dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer. ... nutritie si sport alaturi de Monica Iagar si Liora Zytcer.
Monica Luminos demonteaza un mit: ... Magda Marincovici / mariustuca.ro) Conferentiar doctor Monica Luminos este sefa sectiei de boli infectioase copii de la Institutul National Matei Bals. ... Monica Luminos spune ca se astepata la cazuri multe si severe.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
google-analytics.com