Cautare

39 de rezultate pentru "monden" (4.31 secunde)
Constat ca nu sunt un tip monden. Nu ma duc la receptii unde se trag sforile si se invart afaceri, interese, se incurca si se descurca ite, se tes personajele zilei.
Sandra Salagean este jurnalist de peste 15 ani, acoperind de-a lungul carierei sale atat domeniile social, eveniment, cat si monden.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Uite asa se face ca, in anestezia facerii, doamna Lia se bucura de evenimentul monden ce avea sa urmeze aparitiei pe lume a lu‘ bebe.
Pentru ca avem de a face cu un fel de insurgenta de loisir, un soi de activism monden, socializare revolutionara pentru timpul liber.
Nu se doreste a fi un salon monden ci un loc unde sa te simti rasfatata, sa ti se respecte intimitatea si sa fii sigura ca vei primi doar tratamentele potrivite tie la cele mai bune preturi.
Christian" a scris acesta pe pagina de Facebook, postand totodata si o melodie interpretata de catre Cotabita in 1988, la Mamaia. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/258704/2015/Christian-Ciocan-MESAJ-EMO-IONANT-pentru-Gabriel-Cotabi-a
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
O fire extrem de activa dintotdeauna, care a raspuns mai tot timpul prezent la orice invitatie de a participa intr-o emisiune tv sau la un eveniment monden, medicul declara ca nu are nici un motiv sa-si planga de mila.
Cunoscut in cercul monden pentru prieteniile cu Andrei Versace si nu numai, dar si pentru problemele cu legea pe care le are familia lui, Daniel a aparut de nenumarate ori in presa, iar cazul tatalui sau, urmarit de Interpol si condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul Tigareta II, a tinut primele pagini ale ziarelor la vremea respectiva.
Am fost colege cu multi ani in urma la ziarul National, la sectia Monden condusa de Miron Manega. Anul trecut, Simona Catrina a fost diagnosticata cu cancer mamar in stadiul IV.
Pe Sinziana Liliana Scriosteanu am cunoscut-o acum cateva luni la un eveniment monden. Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda.
nu mai poti risca achizitionand o rochie Zara, Mango sau H&M fara a avea emotii ca la un anumit eveniment monden sa nu existe o alta persoana imbracata cu o copie fidela purtand aceeasi eticheta.
Dupa 18 ani de puscarie, Nutu Camataru a dat autografe pe cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre el. Si a devenit dintr-un personaj controversat, un personaj monden.
Nu te poti numi om monden, daca nu ai la activ cel putin doua divorturi, cateva logodne esuate si de ce nu, o casnicie in curs de destramare.
Ce sa mai spunem despre participarea sa la un eveniment monden, cum a fost botezul micutului Maximus Prigoana!?
Orasel lacustru, teleski, salsa, Bamboo, animatoare luate la ochi de neamurile lui gigi Becali - e clar, este vara, suntem un oras monden.
Alessia a revenit in viata publica, dupa 3 ani! A fost, in aceasta dimineata, la primul eveniment monden si a oferit un interviu in exclusivitate!
A trecut multa vreme de cand nu si-a mai facut aparitia in peisajul monden, dar noi am prins-o si am luat-o la intrebari!
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com