Cautare

39 de rezultate pentru "monden" (8.64 secunde)
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Invitata la un eveniment monden, Nicoleta Luciu a venit acompaniata de sotul ei, Zsolt Csergo. Intrebata ce dorinta are pentru 2014, Luciu a reusit sa socheze toata lumea prezenta la eveniment!
- Mama, tata, 14 februarie 1970!!! 45 de ani de casnicie. La multi ani! Va iubesc!. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/253696
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam.
Dupa putin timp casa devine punct de intalnire monden, fiind frecventata de rude, prieteni, adulatori, doamne nobile si invitati din case princiare.
Dupa fastuoasa parada militara, festivitatile de 10 Mai luau o mica pauza doar pentru a pregati un alt eveniment monden care a devenit un adevarat simbol al Bucurestilor:
Azerbaidjan este un stat dinamic, democratic, legal, monden, care efectueaza reforme economice in ritmuri rapide. Cu toate acestea, ramura predominanta inca mai este industria petrochimica si de gaze.
participare masiva la evenimentul monden al anului, nunta Gabrielei Vrinceanu-Firea cu Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, fost pesedist, actual uneperist.
Pe de alta parte, Madalin Ionescu, noua vedeta a postului a Kanal D, a declarat pentru emisiunea "D-Paparazzi" ca nu a mai avut niciodata sentimente atat de puternice pentru o femeie, precum are acum pentru iubita sa, Cristina Siscanu, anunta un site specializat pe monden.
Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden.
Tehnica nu e noua, ea a mai fost folosita cu succes acum vreo 15 ani, intr-un scandal care implica un presedinte, un lider de partid, un om de presa si un personaj monden, dar, despre asta, vom discuta in zilele care urmeaza.
monden.acasa.ro: Scandalul dintre Huidu si Gainsa a explodat! Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni.
Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, impartaseste cu noi tips-urile unei cine romantice, de exceptie. Moda este bine reprezentata si numarul acesta.
Am lucrat la ziarul National cu multi ani in urma, la sectia Monden care era coordonata pe atunci de Miron Manega, iar redactor-sef era Gheorghe Voicu, Gica, asa cum i se spunea.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media:
"Pot sa fac fotografii pe magneti pentru orice tip de eveniment: monden, politic si chiar nunti si botezuri", mai spune Luisa.
La evenimentul monden participa aproximativ 600 de persoane, nelipsind VIP-uri, sefi de stat si oficiali romani si straini. Pe scena au urcat mai multi artisti de renume din Romania.
politic, monden, business. Care sunt cei care au tinut intotdeauna cont de sfaturile tale? - Sunt atatia care au apelat la sfaturile mele, incat, pe moment, nici nu mai imi vin in minte numele lor!
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie.
Cantareata Antonia a fost prezenta aseara, la un eveniment monden care s-a desfasurat la Le Chateau din Capitala. In prezenta a numeroase vedete din show-biz, au fost decernate Globurile de Cristal Beau Monde Style.
google-analytics.com