Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (2.66 secunde)
De la tendinte in moda si beauty pana la ce poarta barbatii si care sunt cele mai simpatice tinute pentru copii. ... Ahh si prezentari de moda.
- Lectia de stil, o rubrica sustinuta de cei mai in voga designeri si critici de moda, care va fi realizata argumentat si obiectiv.
este un proiect cultural de promovare a identitatii nationale, cu un puternic caracter educational, intercultural si adresat celor preocupati de traditie, valori autentice si moda.
Numerosii iubitori de arta si moda prezenti la deschiderea oficiala a expozitiei au admirat tinutele somptuase Zestrea si s-au bucurat de momentul inedit sustinut de grupul de tulnicarese Moatele din Campeni, jud. ... Nu este doar un designer de moda.
Magazin multibrand de designeri romani Locatie cu look urban si atentie catre valorile romanesti Colectii de haine si accesorii ale unor tineri designeri romani Fondat din dorinta de a sprijini tineri antreprenori romani si din pasiunea atat pentru creatiile de moda romaneasca cat si pentru rafinamentul si unicitatea pe care ti le confera brandurile romanesti Designeri prezenti in concept store:
Unul la moda si altul care ar trebui sa fie mereu la moda. Nimeni, niciodata, nu a pus voce, cu atat mai putin o voce pop, alaturi de muzica de camera.
(Dana Savuica) Formator de opinie in diverse domenii, Dana Savuica are o vasta experienta profesionala, acumulata in cei douazeci si cinci de ani de cariera in TV, moda si business.
(Dana Savuica) Formator de opinie in diverse domenii, Dana Savuica are o vasta experienta profesionala, acumulata in cei douazeci si cinci de ani de cariera in TV, moda si business.
Paltonul cu Capa este o piesa spectaculoasa, inspirata din moda fanariota, o moda opulenta, luxoasa si impunatoare. Are o croiala dreapta, se inchide parte peste parte, are buzunare ascunse laterale, este confectionat din stofa de lana 100% si este ornamentat cu dantela si gaitane ivoire.
Eram pe atunci o structura mai mica, restransa, iar moda era o pasiune mai veche de-a mea. ... - Cea mai mare parte a tesaturilor in momentul de fata sunt din Franta, cu precadere de la Deveaux, cei care dau tendintele in moda.
Renumita casa de moda frantuzeasca, Balmain, a reusit sa deschida o noua era in perioada in care perucile faceau parte din moda, iar designerul Pierre Balmain voia sa-si completeze tinutele modelelor cu peruci.
unica.ro: Moda 2013: ... Casa de moda Aubade a venit chiar cu un clip retro avand talie inalta.
E la moda culoarea, o moda de cel mult 6%, daca am retinut bine procentele... Perioada amintita a culminat, pe 4 iunie, cu Ziua Internationala a Copiilor Nevinovati, Victime ale Agresiunilor...
Acum ea este la moda - peste tot terapii, produse, sfaturi - ceea ce e foarte bine. ... 1 (iulie 2011) - intre timp zeolitul e la moda, acidul fulvic si humic - mai putin, nattokinase - deloc (au trecut 3 ani si inca n-a aparut la noi...???
O planta la moda: ... Desi numele sau nu spune nimic, renumele mondial insa recomanda aceasta planta, care a devenit la moda si in Romania.
E la moda sa fii ZEN! ... In zilele noastre este la moda sa fii Zen. Dar putini sunt insa cei care stiu ce inseamna cu adevarat acest curent si ce presupune punerea lui in practica.
Doua modele de saboti pentru femei, apartinand trendului primavara-vara 2016, realizati din blana si puf, cu tenta exclusivista, specifica marilor festivaluri de moda ale lumii au completat ținutele designerului Dorin Negrau la New York Fashion Week.
Ce ne propune Carmen Negoita Adepta a unui stil de viata sanatos, Carmen Negoita, cunoscuta publicului pentru pasiunea sa pentru moda (are un blog de moda), a propus publicului si jurnalistilor prezenti la magazinul Bioritmo din incinta Afi Palace Cotroceni cateva retete sanatoase:
Zestrea by Liliana Turoiu este un proiect cultural de promovare a identitatii nationale, cu un puternic caracter educational, intercultural si care se adreseaza tuturor celor preocupati de traditie, cultura si moda.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... - Sunteti buna prietena cu creatorul de moda Catalin Botezatu, care este imaginea magazinului Exotique.
google-analytics.com