Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (5.31 secunde)
eleganta, romantism, culoare, moda si, mai presus, acel imperativ bucura-te de viata! ... Intr-o atmosfera boema, cu flori albe de matthiola si crengi de eucalipt, poze alb-negru cu vedetele anilor '70, ce pareau proaspat intinse pe sarma la uscat, invitatii au parut desprinsi dintr-o prezentare de moda.
Ne adresam unei categorii pentru care moda inseamna autenticitate, originalitate si calitate. ... Nu a studiat niciodata intr-o scoala de moda, insa originalitatea semnaturii sale stilistice l-a ajutat sa se remarce usor.
Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale. Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi.
Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward.
Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward.
prezentari de moda, recomandari de produse cosmetice si dentare, oferte turistice si demonstratii de gatit. ... Intr-un decor natural, cu ghivece cu rozmarin de la Agriro care trezeau simturile senzoriale, invitatii au asistat la o parada de moda cu colectiile de primavara-vara LPB Shoes si Meli Melo.
Echipa Sadhana vrea sa le multumeasca tuturor clientilor care apreciaza moda orientala. ... Multumim pentru increderea voastra in moda indiana", spune Aman Ralhan.
Moda bronzului, un drog! ... Fundatia Romana contra Cancerului de Piele semnaleaza ca, 'in ultimele decenii, stam mai mult la soare, iar moda de a lasa din ce in ce mai mult din suprafata pielii descoperite explica triplarea numarului cazurilor noi de melanom'.
Bronzul ciocolatiu, o moda letala. ... Este placut, este la moda, dar poate fi datator de cancer de piele. De aceea, insanatosirea stilului nostru de viata poate incepe cu limitarea expunerii la ultraviolete, cu prezentarea la medic daca apar unele semnale:
Acolo vom avea ocazia sa vorbim ca fetele despre tendinte in moda, frumusete si ingrijire, despre ce se poarta si cum, despre tot ceea ce ne intereseaza ca sa ne simtim frumoase si implinite.
Obisnuiesc sa se imbrace in ton cu moda, moda din ultimii 20 de ani deodata. ... Nu urmeaza intocmai moda, dar fiecare vestimentatie a sa este de tipa eleganta sicu stil.
La moda, in aceste zile, sunt cercetarile Departamentului National Anticoruptie. ... Si daca la moda sunt miscarile de trupe, carora li se alatura certurile prin PD (asa, ca la Constanta), dar si prin PNL (la nivel central), ce face Traian Basescu a devenit o adevarata obisnuinta:
Este la moda sa ai blog. ... Ca nu pare personajul cu tragere de inima sa se lanseze in tehnologie, e clar, insa, daca-i moda...
Vina incepe mult mai devreme, din familie, cand parintii, extaziati de "performantele" odraslei la batut mingea, la fredonat manele sau la invatat pe de rost vocabularul suburban de dupa blocuri, o dezmierdau si-i mai cumparau o bicicleta, un celular la moda sau, dupa caz si buzunar, o masina.
Imi place moda, citesc ultimele noutati in materie de vestimentatie in revistele de moda. ... Imi place foarte mult moda! Sunt momente in care imi cumpar hainele si de la magazine de peste hotare:
- E o moda a operatiilor estetice. ... - Este intr-adevar o moda care din pacate, dupa cate observ zilele acestea, face victime si este regretabil cand se ajunge la asa ceva. Cred ca aceasta moda nu a cuprins doar vedetele.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin i-a prilejuit acestuia constatarea ca moda politicianului nonconformist, pe care el a lansat-o in Romania, are multi adepti pe scena politica internationala. Motiv pentru care Basescu a tinut sa precizeze ca “a trecut putin moda politicienilor clasici“.
Pana si culoarea tejghelelor si display-urilor este coordonata cu marfa si se schimba in functie de moda sezonului. ... Succesul datorat ideilor celor doi in materie de moda i-a incurajat sa creeze un concept si sa deschida magazine purtand marca Lollipops din 1999.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. ... - Care este cea mai la moda bacterie incriminata in infectiile urinare?
Stilul rusilor bate de departe, la capitolul "moda la metrou", oricare alt stil afisat de calatorii de prin alte parti ale lumii.
google-analytics.com