Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (3.06 secunde)
MODA, ATITUDINI, TINUTE SI DISTINCTII VESTIMENTARE Moda - cum ar putea fi definita aceasta?
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Designerul pregateste o noua premiera in moda romaneasca! ... Pe 7 iunie, in centrul Timisoarei, am sa organizez o adevarata prezentare de moda, care va avea ca punct de pornire, Opera din Timisoara. ... Vreau sa pot oferi timisorenilor, si nu numai, o adevarata parada de moda!", spune designerul Silvia Terziu.
In perioada 26 septembrie-3 octombrie 2017, Paris a devenit capitala modei, incheind seria prezentarilor de moda, dupa ce la New York, Londra si Milano, designeri s-au impus prin cele mai bune colectii, dovedind faptul ca isi merita renumele.
Moda dupa vremuri Cei mai multi proprietari ai masinilor de epoca si-au ales tinute adecvate timpurilor trecute reinviate de expozitia automobilistica. "Ne-am imbracat asa cum era moda in anii 1930-1940.
Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi si ramanand in the limelight.
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
Salonul Colectiilor de Moda poate fi gasit la hotel Dacia.
Sezonul toamna-iarna revolutioneaza moda cu noile tendinte. In debutul celei de a XXXIX-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX 2007 au fost prezentate culorile specifice unui outfit lejer, dar in acelasi timp la moda.
Pe rand, City Vision Magazine dezvaluie povesti ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendinte in materie de moda ai decoratiuni, prezinta cele mai atractive destinatii turistice, face recomandari pentru timpul liber, cultura, oportunitati de afaceri si multe alte aspecte de interes pentru publicul sau.
Afacerile de succes se promoveaza din ce in ce mai mult pe Internet Ceea ce este la moda poate fi considerat o sursa importanta de bani si nu trebuie ratata.
Creatoarea de moda care a absolvit Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris are planuri marete. ... Silvia Terziu s-a nascut in Timisoara, iar in cazul ei, pasiunea pentru moda a inceput la varsta de 11 ani, cand a inceput sa frecventeze cursurile Liceului de Arte Plastice din Timisoara.
Portocaliu cadmiu, roz casmir, albastru tropical si verdele masliniu /amosnews.ro 2016 vine cu schimbari de tendinte in ceea ce priveste moda vestimentara la femei si barbati. Daca in 2015 culoarea la moda a fost declarata marsala, acum paleta de culori va fi mult mai generoasa si mai vesela.
Recent, la magazinul Moda Mania de pe Calea Victoriei nr. 208, parter, a avut loc evenimentul organizat de Moda Mania in colaborare cu Replica Vedetelor Events, Back to work!
Noua moda a costumelor de baie in 2019: ... Sabina Damian) Noua moda a costumelor de baie realizate din banda adeziva nu lasa loc imaginatiei. Piesele facute celebre de faimoasa casa de moda Black Tape Project s-au intors.
Culoarea Pantone 2020 este inspirata in special de spuma valurilor, de culorile oceanice si de la aceasta culoare vor porni o multime de trenduri in materie de moda si design interior. ... El semnifica prospetime, iar in moda este apreciat, deoarece se asorteaza relativ usor cu orice tip de tinuta.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. ... In urma impactului, masina in care se afla creatoarea de moda s-a rostogolit de mai multe ori.
Evenimentul a fost precedat de o apreciata prezentare de moda, desfasurata in holul hotelului "Perla”.
Casa de moda Brumihar a reusit însa sa reziste peste un deceniu pe piata si sa se extinda treptat.Printre voaluri, tuluri, matasuri, dantelarii si flori artificiale, magazinul HarLine al casei de moda Brumihar îsi asteapta clientele înt-o atmosfera cât se poate de calma, tocmai buna pentru o tânara nelinistia, pornita în goana dupa rochia de mireasa dorita.
Un detaliu foarte putin cunoscut al carierei sale e ca inainte de a fi actrita, Stela a defilat pe podiumurile de moda in timpul regimului comunist. ... Cand era studenta in primul an la Actorie abia se infiintase APACA si Casa de moda Venus.
google-analytics.com